عناوین اخبار

آموزش طرز تهیه فالوده خانگی فوق العاده خوشمزه و مجلسی در خانه

 پایگاه خبری سرمایه گستران-آموزش تهیه دسر و دستور تهیه فالوده مجلسی و خوشمزه در منزل

مواد لازم فالوده

نشاسته :•: ۲۵۰ گرم

آب :•: ۲ لیوان

گلاب :•: یک سوم لیوان

آبلیمو :•: به میزان کافی

آموزش تهیه دسر و دستور تهیه فالوده مجلسی و خوشمزه در منزل

طرز تهیه فالوده

برای تهیه فالوده خانگی ابتدا در کاسه ای بزرگ آب و نشاسته را با هم مخلوط کنید و در قابلمه ای که نچسب باشد بریزید و زیر شعله را روشن و   حرارت آن را ملایم کنید و مرتبا آن را هم بزنید تا مایع شما بجوشد.

بهتر است از قاشقی چوبی برای هم زدن استفاده کنید. پس از جوشیدن مواد گلاب را نیز بیفزایید و ۲۰ دقیقه مجددا مواد را هم بزنید تا جایکه مواد کشدار،غلیظ و سفت شود.

سپس مواد را بشکل یک  توپ در وسط قابلمه جمع کنید. در کاسه ای بزرگ آب و یخ ریز دانه ای اما تعداد زیاد بریزید و جلو پنجره چرخ گوشت قرار دهید(جایکه گوشت فرم گرفته و چرخ شده از آن بیرون میآید) و چرخ گوشت را روشن کنید

و مایع در قابلمه را درون صفحه قیفی (گوشت خرد شده را درون آن میریزید) بریزید و کاسه یخ را جلو پنجره چرخ قرار دهید تا رشته های فالوده در کاسه یخ بریزید و آرام با دستکش رشته ها را در یخ زیر و رو کنید.

در آخر کمی یخ دانه ای کوچک و گلاب و شربت آبلیمو (آبلیمو و شکر و آب را با هم مخلوط کنید) به آن اضافه کنید و با لیمو ترش فالوده را تزئین کنید وو نوش جان کنید.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا