عناوین اخبار

طرز تهیه مرغ شکم پر

مواد لازم برای مرغ شکم پرمرغ شکم پر

مرغ ۱ عدد ( دو کیلویی )
سبزی خرد شده یک لیوان شامل ( جعفری، گشنیز، نعنا و ترخون )
مغز گردوی چرخ شده یک فنجان
آلو و قیسی خرد شدهنصف فنجان
پیاز سرخ شده۲ قاشق سوپخوری
زعفران ساییده نصف قاشق چایخوری
زرشک ۲ قاشق سوپخوری
شکر یک قاشق سوپخوری
آب لیمو یا آب نارنج ۳-۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم

طرز تهیه مرغ شکم پر
مرغ را با آب لیمو یا آب نارنج ، نمک ، فلفل و زعفران حل شده ( زعفران ساییده را در آب جوش حل می کنیم ) مخلوط می کنیم تا یک ساعت بماند.
سبزی را با یک قاشق سوپخوری روغن کمی تفت می دهیم
و بقیه مواد یعنی مغز گردوی چرخ شده ، آلو و قیسی خرد شده ، پیاز سرخ شده ، زرشک و شکر را به آن اضافه می کنیم.
مخلوط را در شکم مرغ جای می دهیم.جلوی شکم آن را قبل از دوخت یک تکه کاغذ فویل قرار می دهیم.
بعد شکم مرغ را می دوزیم و در قابلمه ای که گنجایش مرغ را داشته باشد، با ۳ قاشق سوپخوری روغن داغ شده، با شعله ملایم سرخ می کنیم.
۳-۲ فنجان آب را در چند بار اضافه می کنیم، تا مرغ پخته شود، ولی له نشود.
پس از طبخ، باید نصف فنجان آب داشته باشد.
غذاهای خوشمزه
نکات تکمیلی در مورد مرغ شکم پر

مرغ شکم پر جزو غذای محلی – مازندرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲ ساعت و ۰ دقیقه میباشد .
مرغ شکم پر را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا