پیشخوانشهر و جامعهعناوین اخبارمسکن و عمران

برای جذب سرمایه گذاران در استان باید دیدبالایی داشت/ احیاء بافتهای تاریخی با معماری خاص اقلیم کویری، راهی برای جذب گردشگر

به گزارش سرمایه گستران و به نقل ازروابط عمومی اداره کل راه وشهرسازی استان اصفهان، محسن مهرعلیزاده استاندار اصفهان به اتفاق حجت اله غلامی مدیرکل راه وشهرسازی و تنی چند از مسئولین استانی و محلی ضمن  بازدید از پروژه های احیاء و بهسازی بافتهای فرسوده وناکارآمد شهری در شهرستان نایین در شورای اداری این شهرستان بر جذب سرمایه گذاران داخلی به ویژه سرمایه گذاران محلی برای توسعه و احداث پروژه های جدید عمرانی تاکید نمود.

وی با اظهار اینکه صاحبان سرمایه همواره درکنار ما هستند و باید راه را برای ورود آنان به احداث پروژه های عمرانی هموار نمود گفت: در جذب سرمایه گذاران باید دید بالایی داشت و لازم است تا پروژه ها تعریف شده وفراخوان شوند تا سرمایه گذاران شرکت نموده و کانون های گردشگری در محله ها توسعه یابد.

حجت اله غلامی مدیرکل راه وشهرسازی استان نیز در این نشست با توجه به پتانسیلهای موجود در منطقه شرق اصفهان گفت: شرق استان اصفهان با توجه به پتانسیلهای خاصی که دارد می تواند نسبت به جذب سرمایه های سرگردان رونق ایجاد نماید . این منطقه به لحاظ طبیعت و جذابیتهایی که دارد می تواند یک منطقه خاص گردشگری باشد.

وی در ادامه بیان داشت: وجود تپه های ماسه ای به عنوان یک مکان جاذب گردشگر ، تپه های نمکی و پتاس و وجود صنایع دستی همچون فرش نایین یکی از ویژگی های این منطقه است برای جذب توریست.

غلامی با اشاره به محور طریق الرضا به عنوان تسهیل کننده راه برای سرمایه گذاران در منطقه گفت: محور نایین – خور – طبس با عنوان طریق الرضا یکی از محورهایی است که می تواند به عنوان یک محور گردشگری مذهبی تعریف شود که عبور آن از این منطقه می تواند کار را برای سرمایه گذاران آسان کند.

مدیرکل راه وشهرسازی استان با مهم دانستن ایجاد زیرساخت های گردشگری در این منطقه گفت: علاوه بر محور طریق الرضا محور ترانزیت نطنز به سمت یزد و کرمان به عنوان یک پروژه ۸۰۰ میلیارد تومانی با سرمایه گذاری ۷۰ درصدی بخش خصوصی نیز یکی از کریدورهای مهمی است که چند استان را به هم متصل می کند و با عبور از این منطقه در بحث جذب گردشگران بسیار حائز اهمیت است.

وی با توضیح درخصوص محور نایین – انارک – خور – طبس در ادامه بیان داشت: از جمله پروژه های سفر ریاست جمهوری به استان است که در سال گذشته ۴۰ کیلومتر آن افتتاح و قطعه دوم بطول ۴۰ کیلومتر تا پایان سال تکمیل می شود و قطعه سوم بطول ۱۵۰ کیلومتر نیز با اعتباری بالغ بر ۱۱۰ میلیارد تومان جزو پروژه های سال آتی است .

وی در ادامه یکی از اقدامات زیرساختی مهم را احیاء بافتهای تاریخی با معماری خاص اقلیم کویری برشمرد و افزود: این کار در شهر نایین شروع شده و به سمت وسویی پیش می رویم که بتوانیم اقامت و ساعات ماندگاری گردشگران در این شهر را افزایش دهیم و با ایجاد امکانات اقامتی این کار را دنبال نماییم.

این مقام مسئول با توجه به برنامه عمران وبهسازی شهری و اقدامات انجام شده در این خصوص اظهار داشت: در راستای احیاء بافتهای ناکارآمد شهری و امکاناتی که در برنامه ششم توسعه پیش بینی شده بسیار ویژه به این بحث پرداخته شده و به همین منظور تسهیلات خوبی به متقاضیان ارائه و سرمایه گذاران می توانند از این تسهیلات با سود ۴ درصد به منظور بازسازی این فضاهای متروکه بهره ببرند.

مدیرکل راه وشهرسازی استان اصفهان از احداث دو پروژه کلان در شرق اصفهان نام برد و گفت: احداث بندر خشک  و احداث بار لجستیک که بارانداز بار کانتینری است و نیاز به گمرک ندارد در شرق اصفهان احداث خواهد شد. در کنار احداث این دو پروژه باید دو پتانسیل وجود داشته باشد که یکی وجود شبکه آزاد راهی ودیگری وجود شبکه ریلی است که این پتانسیل هم در نایین و هم در اردستان وجود دارد که می تواند باعث دگرگونی در استان شود.

وی در پایان از افتتاح ۱۵۰ واحد مسکن مهر شهرستان نایین در دهه فجر امسال خبر داد و گفت: همزمان با این افتتاح، کلنگ احداث زیرگذر برای سایت مسکن مهرنیز بر زمین خواهد خورد.

**احداث جاده نایین- انارک  خور  طبس از اولویتهای راه وشهرسازی

با حضور مدیرکل راه وشهرسازی استان و جمعی از مسئولین شهرستان، مسائل ومشکلات حوزه راه وشهرسازی شهرستان خوروبیابانک مورد بررسی قرار گرفت.

 در دیدار مدیرکل راه وشهرسازی استان با علی استوار فرماندار شهرستان خوروبیابانک و شهرداران شهرهای خور، جندق و فرخی مشکلات و مسائل مربوط به حوزه راه وشهرسازی این شهرستان مورد بررسی قرار گرفت.

در این دیدار که در محل اداره کل راه وشهرسازی استان برگزار شد، حجت اله غلامی گفت: احداث ۳۵۵ کیلومتر باند دوم نایین  انارک خور  طبس از جمله اولویتهای این اداره کل است که محور نایین به انارک در حال احداث و ادامه مسیر نیز تا حوزه راههای استان در شهرستان خوروبیابانک با تامین اعتبارات لازم انجام خواهد شد.

وی با توجه به عمده مشکلات مطرح شده در شهرستان که به روکش آسفالت محورهای موجود مربوط بود اظهار داشت: انجام عملیات روکش آسفالت با توجه به ارتباط کاری توسط اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای انجام می شود که لازم است پیگیری گردد.

گفتنی است از جمله موارد مطروحه در این دیدار بحث طرح های جامع و تفصیلی شهرها، درخواست واگذاری زمین، احداث کمربندی فرخی ، درخواست واگذاری زمین جهت سایت اداری شهر جندق و دوبانده کردن کمربندی شهر جندق بود که مورد بررسی و ارائه راهکار قرار گرفت

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا