شهر و جامعهعناوین اخبار

صرفه جویی در مصرف آب و کمک به گذر از بحران کم آبی 

به گزارش سرمایه گستران و به نقل از روابط عمومی مدیریت حوزه علمیه خواهران استان اصفهان، نشست اجتماعی با موضوع «صرفه جویی در مصرف آب و کمک به گذر از بحران کم آبی»، با سخنرانی مهدی مزارع کارشناس حوزه بهره برداری و سید اکبر هاشمی مدیر امور فرهنگی و دینی شرکت آبفا استان اصفهان و با حضور طلاب مدرسه فاطمه الزهراء(س)  برگزار شد.

 مزارع در ابتدای این نشست گفت: با توجه به کاهش بی سابقه  بارش باران و کم شدن ذخیره آب سد زاینده رود، باید در مصرف آب دقت لازم را داشته باشیم. اگر صرفه جویی در مصرف  داشته باشیم می توانیم به سلامت از این بحران عبور کنیم.

کارشناس حوزه بهره برداری شرکت آبفا استان اصفهان ادامه داد: استفاده از شیرهای اهرمی در کاهش مصرف آب بسیار مفید هستند، شستشو لباس با ماشین لباسشویی اتوماتیک به صرفه تر می باشد. استفاده از فلاش تانک های کم مصرف به جای فلاش تانک های پر مصرف یکی دیگر از راههای صرفه جویی در مصرف آب می باشد.

وی بعد از توضیحاتی درباره روش صحیح و بهینه در مصرف آب، گفت: ما از طلاب و مبلغین دین می خواهیم در فرهنگسازی صرفه جویی آب در جمع مردم به یاری ما بیایند تا همه با هم بتوانیم از این شرایط سخت عبور کنیم.

هاشمی مدیر امور فرهنگی شرکت آبفا استان اصفهان در ادامه این نشست گفت: در اسلام آیات و روایات زیادی درباره صرفه جویی وجود دارد، بنا به فرموده امام صادق(ع) کسی که آبی را برای خوردن بردارد و بعد اضافه آن را دور بریزد اسراف کرده است و همچنین امام حسن عسگری(ع) فرموده اند: هر کس در مصرف آب برای وضو و غسل زیاده روی کند مانند کسی است که وضو و غسل خود را باطل کرده است.

وی افزود: ما در کشورمان هیچ چیز کم نداریم همه امکانات بالقوه وجود دارد، باید تلاش کنیم تا به کمال مطلوب برسیم.

مدیر امور فرهنگی شرکت آبفای استان اصفهان ادامه داد: کمبود آب وجود دارد اما قحطی آب نخواهیم داشت، ‌اگر همراه با صرفه جویی،  به خدا توکل کنیم، انشالله از این بحران عبور خواهیم کرد.

وی یاد آور شد: در قرآن آیات زیادی درباره استغفار از گناهان وجود دارد، باید توجه داشته باشیم که یکی از عواملی که باعث عذاب الهی می شود انجام گناهان می باشد، بنابراین با فرهنگ سازی  توبه و استغفار ازگناهان موجبات عذاب الهی را دور کنیم و یک نمونه از عذابهای الهی می تواند قحطی آب باشد.

هاشمی در پایان خاطر نشان کرد: ما باید با شرایط کم آبی کنار بیاییم و با این شرایط سازگاری پیدا کنیم و با همین مقدار آب طوری زندگی کنیم که با مشکل مواجه نشویم و این نیاز به تبلیغ همگانی دارد که از عهده طلاب و مبلغین بر می آید.

**معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران اصفهان خبر داد:

شرکت اساتید حوزه خواهران اصفهان در دوره روش‌ تحقیق کیفی

معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران اصفهان از برگزاری دوره روش تحقیق کیفی ویژه اساتید حوزه خواهران استان، با همکاری دفتر تبلیغات اسلامی خبر داد.

زهرا سهرابی از برگزاری دوره روش تحقیق کیفی در حوزه خواهران اصفهان خبر داد و گفت: آذر ماه سال ۹۶ طرح پیشنهادی دوره آموزشی کیفی گروه پژوهانه دفتر تبلیغات اسلامی به این مدیریت ارائه شد و پس از مطالعه، بررسی و تایید طرح توسط مدیریت استان، طی فراخوانی به مدارس علمیه خواهران استان جهت معرفی اساتید برای شرکت در دوره اعلام شد.

معاون پژوهش حوزه های علمیه خواهران استان اصفهان افزود: در مرحله اول فراخوان، ۷۰ نفر از اساتید ثبت نام کردند که با توجه به اهمیت کار و ظرفیت محدود پذیرش با ارزیابی انجام شده ۲۵ نفر  جهت شرکت در دوره معرفی شدند.

وی، سرفصل های این دوره را شامل بنیان های نظری و فلسفی در علوم اجتماعی و اسلامی، الگوهای کارکردی، ساختاری، تفسیری و روش ها شامل: تحلیل گفتمان، تحلیل روایت، تحلیل محتوا و تکنیک ها شامل: مشاهده و مصاحبه و… عنوان کرد.

سهرابی مدت زمان برگزاری این دوره را ۱۲۷ ساعت عنوان کرد و گفت: پس از پایان دوره و برگزاری آزمون، مدرک و گواهی اتمام دوره به شرکت کنندگان ارائه خواهد شد.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا