شهر و جامعهعناوین اخبار

ترغیب و ایجاد میل به زندگی در نمایش “ریکاوری”

به گزارش سرمایه گستران ، این کارگردان ضمن اعلام این خبر گفت: نمایش ریکاوری نوشته امیر صفایی پور و با حضور بازیگرانی همچون رادمهر کشانی، میلاد فروتنیان، زهرا قدوسی، جعفر انصاری پور، مهناز تقی زاده و محمد عظیمی از ۱۳دی به روی صحنه رفته و تا ۲۶ دی در سالن کوچک مجموعه فرشچیان به روی صحنه خواهد رفت.

موحدی درباره داستان نمایش ریکاوری گفت: این نمایش روایتی از زندگی دو پیرمرد بیمار است که به طور ناگهانی باخبر می شوند تا یکی دو هفته آینده از دنیا خواهند رفت.

او ادامه داد: با شنیدن این خبر تصمیم می گیرند به محل زندگی شان در دوران کودکی بروند و برای آخرین بار آن را ببینند. آنها در این مسیر با زن بارداری روبرو می شوند که همسرش او را رها کرده و او مجبور است برای زایمان تنها به بیمارستان برود. پیرمردها تصمیم می گیرند همسر این زن را پیدا کرده و او را برای همراهی با همسر و فرزندش ترغیب کنند.

این کارگردان تاکید کرد: ایجاد میل به زندگی در وجود دو انسانی که در آستانه زوال و نابودی قرار گرفته اند وجه بارز این نمایشنامه است که در پایان نمایش اتفاقات دیگری در زندگی این دو پیرمرد رخ می دهد.

اسماعیل موحدی ساخت آثار نمایشی دیگری همچون «مور مور»، «ضیافت ژنرال ها»، «موبوشاب» و «شهر ما» را در کارنامه خود دارد. اثر دیگری از او با نام «دام»، از تولیدات سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان امسال در سی و هفتمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر به روی صحنه رفته و به رقابت با سایر آثار نمایشی می پردازد.

***حضور پویا و فعال دانشجویان در سومین جشنواره داستان کوتاه “زاینده رود”

عضو شورای سیاست گذاری سومین جشنواره داستان کوتاه زاینده رود از امکان شرکت دانشجویان خارج از مرزهای کشور در این جشنواره خبر داد.

رضا روحانی با اعلام این خبر گفت: جشنواره داستان کوتاه زاینده رود در سومین دوره برگزاری خود، امکان شرکت دانشجویان ایرانی خارج از مرزهای کشور را در این جشنواره فراهم کرده است.

او ادامه داد: تاکید بر خلاقیت، طراوت و پویایی دانشجویان و بهره مندی مدیریت شهری از این سرمایه های بزرگ از وجوه بارز این جشنواره است و مشارکت کلیه دانشجویان داخل و خارج از کشور در این جریان ضرورت دارد.

عضو شورای سیاست گذاری سومین جشنواره داستان کوتاه زاینده رود، این جشنواره را از دو منظر حائز اهمیت دانست و اظهار کرد: در منظر اول یک برنامه فرهنگی در شهر به نام «زاینده رود» شکل می گیرد که بستری برای بروز خلاقیت و خلق اتفاقات مرتبط با اصفهان است.

او اضافه کرد: همچنین مخاطب عمده این جشنواره دانشجویان هستند که به عنوان منبع خلاقیت و پویایی در جامعه شناخته می شوند و از این طریق می توان از همفکری آنها در نحوه مدیریت شهر بهره مند شد.

او با تاکید بر ضرورت برگزاری برنامه های متعدد فرهنگی حول محور زاینده رود، گفت: طبق روایت مورخان، وقتی یحیی پسر زیدبن علی در قرن دوم هجری توسط امویان در خراسان کشته شد، در آن سال هر فرزند پسری که در خراسان زاده می شد مردم نامش را «یحیی» گذاشتند تا یاد، خاطره، راه و روش یحیی را زنده نگاه دارند.

او ادامه داد: بنابراین اگر تمام برنامه های فرهنگی اصفهان به نوعی نامش به زاینده رود مرتبط شود، اشاره ای به وضعیت بغرنج این شاهرگ حیاتی اصفهان خواهد داشت و توجه عمومی را به مسئله زاینده رود جلب می کند.

روحانی افزود: زاینده رود فقط تامین کننده آب به عنوان مایحتاج ضروری مردم نیست و در حقیقت عامل اصلی شکل گیری تمدن فلات مرکزی ایران و تمدنی است که نام آن در حوزه های مختلف فرهنگی، هنری و حتی فقاهتی، مکتب اصفهان نهاده شده و محوریت آن زاینده رود بوده است.

او خاطرنشان کرد: عنوان «زاینده رود» امروز معنای ویژه ای دارد که شاید چندسال قبل و در زمان جاری بودن رودخانه نداشت. بنابراین تاکید بر این مسئله موجب همراهی افکار عمومی با تلاش مسئولان و مدیرانی است که در راستای احیای این رودخانه تلاش می کنند.

روحانی درباره برگزاری اختتامیه جشنواره داستان کوتاه زاینده رود گفت: تلاش شده تا اختتامیه جشنواره با ایام هفته فرهنگی اصفهان که در اوایل اردیبهشت ماه سال آینده برگزار می شود، تداخلی نداشته باشد.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا