اخبار استان ها

خدمات گسترده شهرداری اهواز در مرز چذابه با حضور ۲۵۰ نیروی عملیاتی

علی شمسی در گفتگویی در خوزستان با اشاره به آغاز به کار ستاد اربعین حسینی (ع) شهرداری اهواز در مرز چذابه اظهار کرد: خدمات‌رسانی شهرداری اهواز در مرز چذابه از یک ماه قبل از اربعین حسینی (ع) آغاز شده است و تا چند روز بعد از این رویداد، ادامه دارد.

وی با اشاره به استقرار آتش‌نشانان و خودروهای امداد و نجات در محل‌های تعیین شده برای انجام عملیات امداد و نجات در زمان وقوع حادثه افزود: نیروهای خدمات شهری، مسئولیت جمع‌آوری زباله‌ها و تحویل آن‌ها به سازمان پسماند به منظور بازیافت را بر عهده دارند.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری اهواز از اعزام بیش از ۱۳۰ نیروی رفت و روب و خدماتی به مرز چذابه خبر داد و خاطرنشان کرد: حدود ۱۲۰ نفر نیروی خدماتی از دیگر استان‌ها برای اجرای عملیات خدمت‌رسانی در مرز مستقر شدند اما کار خدمات رسانی در در محدوده شیب عراق بر عهده شهرداری اهواز است.

شمسی با اشاره به استفاده از ظرفیت سازمان خدمات موتوری عنوان کرد: بیش از ۵۶ سرویس انواع ماشین‌آلات سنگین و نیمه‌سنگین، کانکس و تجهیزات اداری در دو سمت مرز استقرار پیدا کرده‌اند تا خدمات‌رسانی به بهترین نحو انجام شود.

وی اضافه کرد: تقسیم وظایف انجام شده است و با وجود گرمای طاقت‌فرسا، مشکلی در ارائه خدمات به زوار نداریم.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا