اخبار استان ها

رفع تصرف ۳۴ هکتاراز اراضی ملی در”شهرضا” اصفهان

به گزارش تابناک از اصفهان به نقل از خبرگزاری پلیس شکرالله پورخاقان اظهار داشت: در پی دریافت گزارشی مبنی بر تصرف بخشی از اراضی ملی توسط فردی سودجو دریکی از روستا‌های شهرستان شهرضا تحقیقات در این خصوص آغاز و ماموران انتظامی ضمن هماهنگی قضائی به همراه کارشناسان اداره منابع طبیعی به محل اعلامی اعزام شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان شهرضا افزود: با حضور مأموران در محل و با بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد فردی ۳۴ هکتار از اراضی ملی به ارزش بالغ بر ۱۷ میلیارد ریال را به صورت غیرقانونی به تصرف خود درآورده است.

وی تصریح کرد: با حکم قضائی و به استناد تبصره یک ماده ۵۵ قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع، کلیه آثار تجاوز جمع‌آوری، رفع تصرف انجام و متهم نیز با تشکیل پرونده برای انجام اقدامات قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.

منبع خبر : تابناک

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا