اخبار استان ها

ممنوعیت صید ماهی‌شیر در خلیج‌فارس و دریای عمان از ۲۵ مرداد 

مرتضی سوری در گفتگویی در خوزستان اظهار کرد: با توجه به عضویت ایران در کمیسیون منطقه‌ای شیلاتی (RECOFI) و بر اساس تصمیمات اتخاذشده در دهمین اجلاس این کمیسیون، صید ماهی شیر با روش گوش‌گیر از تاریخ ۲۵ مرداد تا ۲۵ مهر در آب‌های خلیج فارس و دریای عمان برای تمام کشورهای عضو ممنوع اعلام شده است.

وی افزود: در همین راستا از تمام صیادان، تعاونی‌ها و تشکل‌های صیادی استان درخواست می‌شود ضمن رعایت دقیق این ممنوعیت، در اجرای این تصمیم منطقه‌ای که جنبه ملی و زیست‌محیطی نیز دارد، همکاری لازم را به عمل آورند. همچنین بازرسی‌ها، کنترل‌ها و نظارت‌های لازم به‌صورت مستمر انجام خواهد شد تا از هرگونه تخلف احتمالی جلوگیری شود.

مدیرکل شیلات استان خوزستان تأکید کرد: صید پایدار و حفظ ذخایر ارزشمند آبزیان، تنها با همکاری و مسئولیت‌پذیری جمعی محقق خواهد شد و رعایت این ممنوعیت، گامی مؤثر در راستای حفاظت از گونه‌های اقتصادی و ارزشمند مانند ماهی شیر است.

وی اضافه کرد: ماهی شیر یکی از گونه‌های باارزش و اقتصادی خانواده تون‌ماهیان (Scombridae) است که در آب‌های گرم و نیمه‌گرمسیری از جمله خلیج فارس و دریای عمان یافت می‌شود.

مدیرکل شیلات خوزستان عنوان کرد: این ماهی در زبان محلی به نام‌هایی همچون شیرماهی یا شیرِ دریایی نیز شناخته می‌شود که صید آن در استان‌هایی از جمله خوزستان، بوشهر، هرمزگان و سیستان و بلوچستان نقش مهمی در معیشت صیادان دارد.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا