اخبار استان ها

نگهداری پل‌های خراسان شمالی سالانه ۵۰ میلیارد هزینه دارد

مهدی میقانی در گفتگویی در خراسان شمالی اظهار کرد: طی نیمه نخست سال جاری ۳۵ دستگاه ابنیه فنی در محورهای اصلی و روستایی خراسان شمالی با ۱۰ میلیارد تومان مرمت و تعمیر شد.

وی با تاکید بر اینکه حدود ۷۰۰۰ پل در استان وجود دارد، افزود: نگهداری پل‌های استان سالیانه ۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

مدیرکل راهداری خراسان شمالی خاطرنشان کرد: طی این مدت در محورهای استان، عملیات بهسازی و روکش آسفالت در بیش از ۱۰۶ کیلومتر راه اصلی و شریانی انجام شد که نسبت به سال قبل ۷۶ درصد افزایش داشته است.

میقانی تصریح کرد: در نیمه نخست سال بیش از پنج میلیون و ۸۹۴ هزار خودرو وارد و بیش از پنج میلیون و ۸۷۳ هزار خودرو از استان خارج شدند که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته به ترتیب دو درصد و سه درصد افزایش را نشان می‌دهد.

وی عنوان کرد: طی این مدت هفت نقطه دارای تصادف و مستعد تصادف در محورهای خراسان شمالی ایمن‌سازی و رفع مشکل شد.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا