اخبار استان ها

کاهش ۳۸ درصدی فوتی‌های ناشی از تصادفات درون‌شهری در قزوین

مجتبی جانی در گفتگویی در قزوین اظهار کرد: سیر نزولی تصادفات درون شهری منجر به فوت در سطح شهر قزوین مرهون استمرار نهضت ایمن‌سازی شبکه معابر، اصلاح هندسی مسیرها، هوشمندسازی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی؛ آموزش و فرهنگ سازی (رعایت سرعت مطمئنه و قوانین راهنمایی و رانندگی) است.

وی افزود: بر این اساس از ابتدای سال جاری تا پایان تیرماه ۱۴۰۴ تعداد فوتی‌های ناشی از تصادفات درون شهری کاهش ۳۸ درصدی داشته است که این رقم نسبت به سال گذشته کاهش معناداری را نشان می‌دهد.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار قزوین ضمن ابراز امیدواری نسبت به استمرار کاهش تصادفات فوتی در قزوین گفت: با انسجام و هم‌افزایی بخش‌های اجرایی معاونت، سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری قزوین و پلیس راهور، شاخص‌های ایمنی و آمار تصادفات درون شهری قزوین بهبود ملموسی یافته است.

جانی از حذف تابلوی چپ‌گرد شرق به غرب و بالعکس تقاطع شهید مدرس-فلسطین که تردد خودروها به رویکردهای فوق سالیان متمادی ممنوع بود خبر داد و تصریح کرد: بازگشایی چپ‌گرد شرق به غرب و بالعکس تقاطع شهید مدرس-فلسطین به درخواست پلیس راهور و تاییدیه معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قزوین صورت گرفته و تردد خودروها در این تقاطع بلامانع است.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا