عناوین اخبار

بهترین منابع غذایی حاوی ویتامین E چیست؟

به گزارش پایگاه خبری سرمایه گستران از جام جم ، تخمه و روغن آفتابگردان: هم تخمه و هم روغن آفتابگردان منابع خوبی از ویتامین E هستند.

آجیل: تقریبا تمام آجیل‌ها، بخصوص بادام سرشار از ویتامین E هستند.

اسفناج: اسفناج جدا از این که منبع ویتامین E است، مخزنی سرشار از مواد مغذی حیاتی نیز به حساب می‌آید.

کلم بروکلی: اگر واقعا مراقب سلامت‌تان هستید به هر شکلی که می‌توانید کلم بروکلی را از دست ندهید.

برگ شلغم: برگ شلغم سرشار از ویتامین E و کلسیم است.

گوجه‌فرنگی: گوجه‌فرنگی سرشار از ویتامین E است.

کره بادام زمینی: یک قاشق غذاخوری از کره بادام زمینی چیزی حدود ۲۵٫۱ میلی‌گرم ویتامین E دارد.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا