بازار‌های مالی ، بورس و بانکپیشخوانعناوین اخبار

بورس در اولین روز هفته بیش از ۱۰۰۰واحد ریزش داشت /چرا شاخص بورس امروز بیش از ۱۰۰۰واحد ریخت؟

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سرمایه گستران ، در اولین روز معاملاتی هفته، شاخص کل بورس تهران افت چشمگیری را تجربه کرد. به طوری که طی معاملات این روز ۱۰۲۶ واحد کاهش یافت و به کانال ۷۴ هزار واحدی عقب‌نشینی پیدا کرد. در بازار اولین روز هفته، نمادهای «پارسان»، «فولاد»، «فارس»،‌ «شبندر»، «خودرو»، «خساپا» و «کگل» بیشترین تاثیر منفی را به ترتیب تا سطح ۹۶ واحد، ۹۰ واحد، ۷۴ واحد، ۷۳ واحد، ۵۹ واحد، ۵۴ واحد و ۵۳ واحد بر شاخص گذاشتند.

براین اساس اقتصادنیوز در گفت وگو با دو تحلیلگر بازار سرمایه علت افت بیش از ۱۰۰۰ واحد شاخص و سقوط به کانال ۷۴هزار واحدی را بررسی کرد که در ادامه شرح آن را میخوانید.
مازیار فتحی تحلیلگر بازار سرمایه پیرامون دلایل ریزش بیش از ۱۰۰۰ واحدی شاخص بورس به اقتصادنیوز گفت: شکست حمایت قبلی شاخص در کانال ۷۵۸۰۰ باعث شد تا روند ریزش بازار تشدید شود و بافت بیش از ۱۰۰۰ واحدی شاخص به کانال ۷۴ هزار واحدی سقوط کند.

او افزود: ناامیدی سهامداران از برگشت بازار در هفته‌های اخیر باعث افزایش حجم فروش در بازار امروز شد و در نهایت حاکم شدم روند هیجانی بر فروش حقیقی‌ها باعث شد تا روند ریزش شاخص شدت بگیرد. به نظر می‌رسد در روزهای آینده درصورت عدم حمایت از بازار این روند ادامه داشته باشد.

در همین زمینه نیز احسان رضاپور دیگر تحلیلگر بازارسرمایه  به اقتصادنیوز گفت: تقویت شاخص دلار و کاهش قیمت‌ها کالاها و نفت در روز پایانی بازارجهانی، باعث شده تا سرمایه‌گذاران احتیاط بیشتری برای خریدهای خود به خرج ‌دهند.

این کارشناس بازار سهام گفت: همچنین عده‌ای که با دید کوتاه‌مدت به بازار سهام وارد شده‌اند و سهام خود را خریداری کرده بودند، با ریزش قیمت نفت و کالا‌های جهانی ترجیح داده‌اند که سهام خود را بفروشند و فعلا این بازار را ترک کنند.وجود چنین عواملی موجب شده تا فشار فروش در بازار امروز افزایش پیدا کند و شاخص بورس طی معاملات امروز منفی شود.

رضاپور تاکید کرد: اگر به مسائل و گشایش‌های برجام، عملیاتی شدن تعاملات مربوط به شرکت‌های داخلی و خارجی، افزایش قیمت کالا در بازارهای جهانی، مسائلی مطرح همانند نرخ سود بانکی و موارد مشابه دیگر خوش‌بین باشیم، دلیلی برای اینکه این ریزش ادامه پیدا کند وجود ندارد، اما اگر شرایط به گونه‌‌ای پیش رود که این مسائل به فرصت‌هایی دیرتر از دوسه ماه آینده موکول شود، باعث می‌شود که گزارش‌های سه‌ماهه شرکت‌ها جذابیتی برای سهام‌داران نداشته باشند و در این صورت نمی‌توان به رشد بازار امیدوار بود و بعضا شاهد ریزش در قیمت بعضی نمادهای شرکت‌ها می‌شویم.

او خاطرنشان کرد: اگر این نمادها جز نمادهای اثرگذار بر شاخص در بازار باشند که خیلی از آنها مانند نماد شرکت‌های کالایی از این نمادها محسوب می‌شوند، انتظار می‌رود با شکستن نقاط حمایتی تازه، بازهم افت شاخص را به دنبال داشته باشیم.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا