اخبار استان ها

اجرای طرح رصد در منطقه ۲۰ تهران

به گزارش پایگاه خبری سرمایه گستران، احمد صادقی امروز _دوشنبه هجدهم اردیبهشت‌ماه_ در بازدید از منطقه ۲۰ شهرداری تهران اظهار کرد: سال گذشته کمیسیون برنامه و بودجه طرحی را به عنوان طرح رصد به اجرا گذاشت که بر اساس آن پروژه‌های توسعه محله‌ای بر اساس نیاز شهروندان تعریف شد؛ یعنی محلات نیازهای خود را از طریق معتمدان مطرح کردند و این پروژه‌ها تعریف و در بودجه سنواتی مصوب شد.

وی افزود: امروز در نخستین بازدید دوره‌ای که با هدف پیگیری اجرای این پروژه‌ها از منطقه ۲۰ به عنوان جنوبی‌ترین منطقه تهران انجام شد، شاهد به بار نشستن این پروژه‌ها و رضایت شهروندان بودیم که نشان می‌دهد اجرای پروژه‌ها بر اساس نیاز سنجی شهروندان اقدام درستی بوده است.

عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: امروز پروژه‌هایی را مشاهده کردیم که سال گذشته وجود نداشت، مانند مرکز ورزش، نوآوری و خلاقیت شهر دخت که مختص دختران است و یک مرکز مجهز و مورد نیاز دختران منطقه ۲۰ بود که مورد استقبال قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: بعضی پروژه‌ها به سبب اینکه نیاز به ارتباط و هماهنگی بین دستگاه‌های دولتی مانند وزارت میراث فرهنگی دارد، پیشرفت چندانی نداشته اما عمده پروژه‌ها به پیشرفت بیش از ۸۶ درصد رسیده است که جای تقدیر از عوامل شهرداری دارد.

صادقی در بازدید از مجموعه ورزشی آوینی (زمین چمن فوتبال) افزود: این مجموعه‌ها بر اساس درخواست شهروندان و برای شهروندان ساخته شده است و باید در اختیار آنان قرار گیرد.

عضو شورای اسلامی شهر تهران خاطر نشان کرد: ورزش باید در هماهنگی با شهرداری منطقه ساز و کاری ایجاد کنند که از این مجموعه‌ها به نحو احسن استفاده شود، درست نیست مجموعه‌ای آماده بهره‌برداری باشد اما مورد استفاده قرار نگیرد.

وی گفت: منطقه ۲۰ تهران با ۱۰۲ کد پروژه، بیشترین کد پروژه‌های توسعه محله‌ای را دارا است، بنابراین از این منظر دارای اهمیت فراوان است.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا