تکنولوژی

رئیسی: ایران ارزان‌ترین و باصرفه‌ترین مسیر تجاری و ترانزیتی است – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

به گزارش پایگاه خبری سرمایه گستران، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی در مراسم امضای سند احداث خط ریلی راهبردی رشت – آستارا، گفت: مذاکرات و توافق اولیه این کار مربوط به دو دهه قبل یا ۲۰ سال گذشته بوده است و به دلایلی به تعویق افتاد که نباید به تعویق می‌افتاد. امروز با اراده‌ای که بین مسئولان عالی دو کشور وجود دارد، این کار بزرگ شکل می‌گیرد و کمک به سزایی به اقتصاد و ترانزیت منطقه خواهد کرد.

وی ادامه داد: همه می‌دانند که مسیر ایران ارزان‌ترین و باصرفه ترین مسیر برای کار تجاری، اقتصادی و ترانزیتی است.

رئیس جمهور گفت: در این کریدور سه بخش مورد توجه است؛ بخش اول بخش شرقی مسیر است که روسیه، قزاقستان و ترکمنستان و ایران هستند که امروز مورد بهره برداری قرار گرفته است. بخش مرکزی مربوط به دریای خزر است و بخش سوم و بخش غربی هم نقص رشت – آستارا را داشتیم که توافق امروز این نقصان را جبران می‌کند.

رئیسی تصریح کرد: امیدواریم با این توافق همه کشورهایی که در این مسیر قرار دارند، از این توافق بهره مند شوند. جایگاه ایران در اقتصاد منطقه و بین الملل قابل توجه است و اقداماتی چون مسیر چابهار – زاهدان در دستورکار است و این اقدامات با قوت دنبال می‌شود و امیدوارم سهم و جایگاه ایران در منطقه و نظام بین الملل احیا شود.

رئیسی: امیدوارم با همین مطالبی که رئیس جمهور روسیه گفت و با جدیتی که همکاران ما در جمهوری اسلامی خواهند دشت، به سرعت این کار انجام شود و احیای ظرفیت‌های ترانزیتی کشورهای منطقه را در پی خواهد داشت.

وی تاکید کرد: باید از رهنمودهای مقام معظم رهبری درباره لزوم احیای ظرفیت‌های ترانزیتی منطقه تقدیر کنم. امیدوارم این اقدام در جهت احیای ظرفیت‌های اقتصادی دو کشور و کشورهای منطقه باشد. کار تجاری با حذف تعرفه با ۶ کشور عضو اتحادیه اوراسیا هم اقدام دیگری است که در دستور کار داریم.

در حال تکمیل…

منبع خبر : خبرگزاری مهر

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا