بازار‌های مالی ، بورس و بانک

سقوط آزاد طلا رقم خورد/ دلار تقویت شد

به گزارش پایگاه خبری سرمایه گستران، هر اونس طلا در لحظه نگارش این گزارش ۲۸ دلار و ۷۵ سنت ریزش قیمت را تجربه کرد که ۱٫۴۵ درصد تخمین زده‌ شده‌است و قیمت آن به هزار و ۹۴۸ دلار و ۱۹ سنت رسیده‌است.

قیمت طلا پس از رسیدن به بالاترین سطح روزانه ۱۹۷۷٫۸۷ دلار سقوط کرد، زیرا انتشار یک گزارش آماری مستحکم از مشاغل ایالات متحده، بازده اوراق قرضه خزانه داری ایالات متحده را تقویت کرد که باد مخالفی برای فلز زرد است. این امر، در کنار تقویت دلار آمریکا اتفاق افتادکه طلا را تحت فشار نزولی قرار می‌دهد، اما فلز زرد همچنان قرار است هفته را با سودهای مناسب به پایان برساند.

قیمت طلای جهانی در میان داده‌های قوی ایالات متحده، افزایش بازدهی خزانه‌داری و افزایش انتظارات فدرال رزرو برای افزایش نرخ بهره کاهش می‌یابد.

شاخص دلار آمریکا در ۱۰۴٫۰۲۶ قرار داده شده‌است، در واقع ارزش دلار آمریکا ۰٫۴۳% افزایش یافته‌است و در حالی که آماده ثبت اولین ضرر هفتگی خود بود کامبک زد و در این بین پیش‌بینی‌ها مبنی بر ثابت نگه داشته شدن نرخ بهره از سوی فدرال رزرو آمریکا تقویت شد.

۲۲۳۲۲۷

منبع خبر : خبر آنلاین

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا