اصفهان

انتخاب هیئت‌مدیره جدید جمعیت «جانا»؛ افزایش اعضای هیئت‌مدیره به ۹ نفر

در مجمع عمومی دو ساله جمعیت حمایت از بیماران ALS و نوروپاتی (جانا) که روز پنجشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۵ در اصفهان برگزار شد، با تصویب تغییرات در اساسنامه و افزایش تعداد اعضای هیئت‌مدیره به ۹ نفر، اعضای جدید هیئت‌مدیره برای دوره‌ای جدید انتخاب شدند

 مجمع عمومی عادی و فوق‌العاده جمعیت حمایت از بیماران ای‌ال‌اس و نوروپاتی (جانا) روز پنجشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۵ در اصفهان برگزار و هیئت‌مدیره جدید این مجموعه انتخاب شد.

در آغاز این مجمع، دکتر محمد زارعان، مدیرعامل جمعیت جانا، با ارائه گزارشی از فعالیت‌های صورت گرفته، بر نقش کلیدی این جمعیت در نظام سلامت کشور تأکید کرد.

وی با برشمردن مأموریت‌های اصلی جمعیت، گفت: هدف ما در جمعیت جانا صرفاً ارائه خدمات حمایتی نیست، بلکه تلاش می‌کنیم با شناسایی دقیق بیماران، تأمین تجهیزات تخصصی، ارائه خدمات مشاوره‌ای و روان‌شناختی، و بسیج مشارکت‌های مردمی، بار رنج این بیماران و خانواده‌هایشان را کاهش دهیم. امروز نیاز به توسعه حمایت‌های تخصصی بیش از هر زمان دیگری احساس می‌شود و ساختار جدید مدیریتی برای پاسخ به همین نیاز طراحی شده است.

در ادامه مجمع فوق‌العاده، با رأی اعضا و جهت افزایش بهره‌وری و چابکی سازمان، اساسنامه جمعیت اصلاح و تعداد اعضای اصلی هیئت‌مدیره از ۷ به ۹ نفر افزایش یافت. در نهایت، با برگزاری انتخابات، دکتر محمد زارعان، دکتر ایمان ادیبی، دکتر معصومه چشم‌آور، دکتر احمدرضا ضیایی، دکتر آیت‌الله ستوده، دکتر همایون ناجی، مهندس سید هوشنگ قادریان، مهندس صادق کرمی و محمدرضا کریمی به عنوان اعضای اصلی هیئت‌مدیره برگزیده شدند.

همچنین جناب آقای حسینعلی حاجی‌دلیگانی (نماینده مجلس) و مهندس علی درستکار به عنوان اعضای علی‌البدل، و آقایان سیدمحمود حسینی و افشین خسروی به عنوان بازرسان انتخاب شدند.

در بخش دیگری از این نشست، از تلاش‌های مریم یراقی، مدیر روابط عمومی جمعیت، در جهت تبیین مأموریت‌های این نهاد و تقویت ارتباط میان بیماران و خیرین، با اهدای لوح تقدیر از سوی دکتر هادی زمانی قدردانی شد.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا