اخبار استان ها

معدوم‌سازی بیش از ۱۴ تُن مواد غذایی فاسد در سنندج

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از کردستان، محمد شاه‌ویسی اظهار کرد: طرح نوروزی در قالب دو اکیپ صبح، دو اکیپ شب و یک اکیپ مشترک همراه با بازرسان سازمان دامپزشکی، صنعت و معدن و تجارت، شرکت پخش و پالایش فرآورده‌های نفتی و تعزیرات حکومتی از همه مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی به‌ویژه بازدید از مراکز خرید مواد غذایی مرتبط با ماه مبارک رمضان و ایام نوروز با حضور بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان سنندج در حال اجرا است.

وی افزود: این طرح از پانزدهم اسفند سال گذشته آغاز شده است و تا پایان ماه مبارک رمضان در شهرستان سنندج اجرایی می‌شود.

رئیس مرکز بهداشت سنندج ادامه داد: تاکنون از ۵۹۱۱ مرکز تهیه و توزیع مواد غدایی، ۴۳ مرکز اقامتی، ۳۱۰۲ اماکن عمومی، ۴ پایانه مسافربری، ۴۰ مرکز بین راهی و ۱۸۰ مورد سامانه آبرسانی، بازرسی به عمل آمده است.

شاه‌ویسی تصریح کرد: در این بازرسی‌ها حدود ۱۴ هزار و ۵۸۵ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف کشف و ضبط شد، ۴۸۴ اخطاریه صادر و ۱۶ مرکز متخلف نیز پلمب شدند.

وی گفت: این برنامه تا بیست و پنجم فروردین ادامه خواهد داشت و سامانه مدیریت ارتباطات مردمی ۱۹۰ نیز پاسخگوی شکایات مردمی در هر ساعت از شبانه‌روز است.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا