آغاز عملیات بهسازی و اصلاح روکش آسفالت آزادراه اصفهان_کاشان

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از اصفهان و به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری اصفهان، مهران زینلیان در حاشیه نشست کمیسیون ایمنی راههای استان، اظهار کرد: در این جلسه آخرین وضعیت تصادفات استان مورد بررسی قرار گرفت و نقاط حادثهخیز و مسیرهای با بیشترین آمار تصادفات و حوادث بررسی و تصمیمات لازم در راستای کاهش نقاط حادثهخیز و آشکارسازی نقاط اتخاذ شد.
وی افزود: در این جلسه بر لزوم افزایش فرهنگ رانندگی تأکید و با توجه به تعداد رو به رشد تصادفات موتور سیکلت و افزایش آمار تصادفات منجر به فوت موتور سیکلت در محدوده شهر اصفهان مقرر شد، ضمن اطلاعرسانی لازم بسترهای مناسب برای فراهمسازی و فرهنگسازی خطرات استفاده نابجا از موتور سیکلت و تصادفات مربوطه به عموم مردم اطلاعرسانی شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان عنوان کرد: آغاز اصلاح روکش آسفالت آزادراه اصفهان _کاشان و کاشان _ قم که از مطالبات بحق مردم است با پیگیریهای صورت گرفته توسط استاندار اصفهان و معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری، با تخصیص اعتبار اجرایی خواهد شد.
زینلیان اضافه کرد: تاکنون حد فاصله اصفهان کاشان در چهار نقطه با حضور چهار اکیپ پیمانکاری شروع به بهسازی روکش آسفالت مسیر شده است.
وی گفت: تا قبل از فصل بارشها شاهد رفع نقاط و مشکلات مربوط به آسفالت جاده حد فاصل اصفهان_ کاشان با توجه به اعتبارات تخصیص داده شده خواهیم بود.
استاندار اصفهان در سفر اخیر به شهرستان کاشان، از بهسازی و روکش آسفالت آزادراه اصفهان _کاشان و کاشان_قم با همراهی و تعامل وزیر راه و شهرسازی در تخصیص اعتبار و رفع چالشها خبر داده بود.
منبع خبر : ایمنا