اخبار استان ها

شورای فرهنگ عمومی چهارمحال‌وبختیاری نیاز به توجه و اصلاح دارد

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از چهارمحال و بختیاری، حجت الاسلام سید ابوالحسن فاطمی امروز _چهارشنبه چهاردهم آذر_ در شورای فرهنگ عمومی استان اظهار کرد: شورای فرهنگ عمومی به عنوان یک پارلمان محلی نقش بسزایی در تصمیم گیری‌های فرهنگی و اجتماعی استان دارد.

وی ادامه داد: اعضای این شورای مسئولین استانی هستند که به دلیل آشنایی با مسائل روز و نظرات مردم، می‌توانند تصمیمات مؤثری در این زمینه اتخاذ کنند.

نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری گفت: اخیراً توجه شایسته‌ای به این شورای نشد که در این راستا خواهان اصلاح لازم برای تقویت جایگاه این شورا هستم، اینجا محل تصمیم گیری‌های اساسی است و باید از آن به نحو مطلوب‌تری استفاده شود تا این شورای، در سطح استان فعال، پویا و اثرگذار باشد.

حجت الاسلام فاطمی خواستار برگزاری نشست‌های مفیدتر و تاثیرگذارتر در آینده شد، افزود: انتظار می‌رود با همکاری همه جانبه و توجه بیشتر به این شورای، بتوانیم هرچه بهتر به چالش‌های فرهنگی استان پاسخ دهیم و فضای فرهنگی و اجتماعی استان را تقویت کنیم.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا