اخبار استان ها

اجرایی نشدن طرح هادی عاملی بر توقف پروژه رینگ شهری نشتارود

حمید یوسف‌نژاد در گفتگویی در مازندران با تاکید بر لزوم برطرف شدن هر چه سریع‌تر گره پروژه رینگ شهر نشتارود اظهار کرد: اجرایی نشدن و صدور ابلاغ طرح هادی از سوی استانداری مازندران مهم‌ترین عامل بر توقف این این پروژه شده تا بخش عمده‌ای از رینگ توسط برخی از مالکان بسته شده و قابل استفاده نباشد.

وی افزود: ما از مسئولان استانداری درخواست داریم تا به صدور ابلاغ طرح هادی شهرداری بپردازند و پروژه هر چه زودتر اجرایی شود.

شهردار نشتارود با اشاره به اجرایی نشدن تأمین اعتبار لازم برای پروژه رینگ شهری مطرح کرد: با توجه به نزدیک شدن قرارداد یک ساله پروژه در بیست‌وپنجم اسفند سال‌جاری، پیمانکار پروژه تاکنون معوقات خود را دریافت نکرده است.

یوسف‌نژاد با اعلام بر اینکه رینگ شهری نشتارود در سال ۱۳۸۹ با حضور مسئولان وقت کلنگ زده شد، بیان کرد: این پروژه پس از گذشت هفت سال درگیرودار گره‌های اداری و تملکات نیمه‌کاره مانده است.

وی نشتارود را یکی از شهرهای زیبا و توریستی غرب مازندران معرفی کرد و گفت: این شهر به واسطه نزدیکی به جنگل و دریا همه ساله در عید نوروز مسافران و گردشگران زیادی را به خود جذب می‌کند.

شهردار نشتارود خاطرنشان کرد: یکی از بزرگ‌ترین معضلات و چالش این روزهای نشتارود اجرای پروژه رینگ شهری نشتارود است که با اتمام آن معضل چند ساله ترافیکی این شهر حل خواهد شد.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا