اخبار استان ها

اجرای پویش «نجات طبیعت شیراز» برای سومین سال متوالی با مشارکت شهروندان

محمد هادی عیدی‌پور در گفتگویی در فارس با اشاره به اجرای پویش «نجات طبیعت شیراز» در فصل تابستان اظهار کرد: این پویش برای سومین سال متوالی با هدف کاهش آتش‌سوزی در عرصه‌های طبیعی و باغات و با مشارکت شهروندان و گروه‌های مردم‌نهاد در حال اجراست.

وی با بیان اینکه باوجود اقدامات فرهنگی و آموزشی، سال‌جاری نیز شاهد افزایش آتش‌سوزی در عرصه‌های طبیعی بوده‌ایم، افزود: از سال گذشته تاکنون بیش از چهار میلیارد تومان تجهیزات تخصصی اطفای حریق خریداری و به تجهیزات سازمان اضافه شده است تا بتوانیم سرعت و کیفیت عملیات‌ها را ارتقا دهیم.

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری شیراز گفت: پاک‌سازی علف‌های خشک و احیای آتش در ارتفاعات و همچنین اجرای مانورهای آمادگی و جلسات هماهنگی با مدیریت بحران استان انجام شده است، علاوه بر استقرار خودروهای آتش‌نشانی به‌صورت نقطه‌ای در ارتفاعات، یک پایگاه موقت آتش‌نشانی نیز در محدوده باغات ایجاد شده است تا با حداقل زمان، عملیات اطفای حریق انجام شود.

هشدار به شهروندان برای پیشگیری از آتش‌سوزی عمدی

عیدی‌پور با تأکید بر مشارکت شهروندان در پیشگیری از حوادث گفت: برخی شهروندان برای از بین بردن علف‌های هرز در زمین‌های مجاور منازل مسکونی اقدام به آتش زدن علف‌ها می‌کنند که این اقدام خطر بروز آتش‌سوزی گسترده و سرایت به باغات و منازل را به همراه دارد، از شهروندان درخواست می‌کنیم از این اقدامات خودداری و در مدیریت ضایعات خشک، نکات ایمنی را رعایت کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آمادگی آتش‌نشانان در «جنگ ۱۲ روزه» اخیر گفت: با تغییر شیفت نیروها شاهد افزایش خدمات بودیم، تعداد یک هزار و ۸۹ عملیات مأموریت و اطفای حریق و امداد و نجات را انجام دادیم، همچنین با وجود شرایط سخت، نیروهای آتش‌نشانی در ۲۴ ایستگاه فعال، با بیش از ۵۰۰ نیروی به صورت بی وقفه به مردم خدمات ارائه می‌دهد.

عیدی پور تصریح کرد: از ابتدای سال‌جاری تا پانزدهم تیر بالغ بر بیش از ۸۹ هزار تماس با سامانه ۱۲۵ انجام شده است که منجر به بیش از ۹۳۳۴ عملیات امداد و نجات به مردم شیراز خدمات‌رسانی کردند و تیم‌های داوطلبانه ما با تجهیزات ویژه در شرایط دشوار عملیاتی، خدمات خود را بدون وقفه ارائه دادند.

عیدی‌پور افزود: علاوه بر خدمات در شیراز، یک تیم ۱۰ نفره به همراه دو خودروی تخصصی نجات و آواربرداری به تهران اعزام شدند تا در شرایط دشوار عملیات‌های امداد و نجات، نقش حمایتی و عملیاتی ایفا کنند.

افزایش ۳۰ درصدی بودجه و استخدام ۳۰۸ نیروی جدید

رئیس سازمان آتش‌نشانی شیراز با اشاره به توسعه زیرساخت‌های آتش‌نشانی گفت: در سال‌جاری بودجه سازمان با ۳۰ درصد افزایش به بیش از ۲۵۰ میلیارد تومان رسیده و عملیات احداث پنج ایستگاه جدید و بازسازی چهار ایستگاه قدیمی آغاز شده است، همچنین با هماهنگی استانداری فارس، آزمون عملی برای استخدام ۳۰۸ نیروی جدید برگزار می‌شود و تلاش می‌کنیم تا پایان سال این نیروها به سازمان اضافه شوند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: هدف ما ارائه خدمات با کیفیت و سرعت بیشتر به شهروندان و حفاظت از باغات و فضاهای سبز به عنوان سرمایه‌های طبیعی شیراز است و سازمان آتش‌نشانی با ظرفیت ۲۴ ایستگاه و ۵۰۰ نیروی عملیاتی به‌صورت ۲۴ ساعته در خدمت مردم است.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا