اخبار استان ها

استاندار چهارمحال‌وبختیاری: با هیچ مدیری عهد اخوت نبسته‌ایم

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از چهارمحال‌وبختیاری، جعفر مردانی امروز _یکشنبه بیست‌ویکم اردیبهشت_ در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: رسانه و دولت دو بازوی توسعه استان هستند و رسانه‌ها رکن چهارم دموکراسی هستند و در دولت چهاردهم رسانه‌ها را شریک واقعی خود می‌داینم و بدون شما اصحاب رسانه مسیر توسعه استان شکل نمی‌گیرد و نقدها و پیشنهادات ارزشمند شما مسئولان را در خدمت‌رسانی صحیح به مردم یاری می‌دهد.

وی افزود: رسانه‌ها صدای رسای مردم هستند و نقش مهمی در رشد و تعالی استان ایفا می‌کنند و مهم‌ترین معجره اصحاب رسانه مبارزه با جهل و بالا بردن عقلانیت جامعه است.

استاندار چهارمحال‌وبختیاری افزود: باید یک همدلی و همراهی برای رشد، توسعه و تعالی استان به کار گرفته شود و برخورد سیاسی، حزبی و باندی در این حوزه صورت نگیرد و در خیلی از مسائل یکدیگر را تحمل کنیم و ایده‌ها و طرح‌ها را با سعه صدر گوش بدهیم و جامعه‌ای پیشرفت می‌کند که مخالف خود را تحمل کند و همیشه نقدسازنده داشته باشیم.

مردانی اضافه کرد: با توجه به نامگذاری امسال توسط مقام معظم رهبری به نام سرمایه‌گذاری برای تولید باید بدانیم که تولید در ابعاد مختلف وجود دارد و تولیدات صنعتی، معدنی، کشاورزی و گردشگری از مزیت‌های استان است.

وی بیان کرد: باید تلاش کنیم که سرمایه‌گذاران هم استانی را در داخل استان نگه داریم و همچنین سرمایه‌گذاران دیگر را نیز به استان دعوت کنیم و همه این‌ها به وفاق و همدلی برمی‌گردد.

استاندار چهارمحال‌وبختیاری گفت: شورای راهبری سرمایه‌گذاری در استان و خارج استان تشکیل شده است که مانع خروج سرمایه‌ها از استان شود در حوزه‌های مختلف مانند فولاد، پتروشمی، ماهیان سردآبی و بادام حرف برای گفتن داریم و همه باید کمک کنیم تا اتفاقات خوبی در این حوزه‌ها رخ بدهد.

مردانی عنوان کرد: مدیران باید در حوزه جذب اعتبارات به خط شوند و هیچ کوتاهی در این حوزه پذیرفته نمی‌شود و شما خبرنگاران هم جذب اعتبارات را از مسئولان پیگیری کنید.

وی اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های و نگرانی‌های ما آسیب‌های اجتماعی مانند طلاق، اعتیاد، خودکشی و فضای مجازی در استان است و شما اصحاب رسانه باید در کاهش این آسیب‌های اجتماعی کمک کنید.

استاندار چهارمحال‌وبختیاری افزود: برای انتصابات استان کمیته‌ای تشکیل شده است و نیروهای بدنه استانداری همگی از مجموعه نیروهای وزارت کشور و براساس شایسته‌سالاری و گفتمان وفاق ملی انتخاب شده‌اند و انتصابات بیرون از مجموعه استانداری یکی ازچالش‌های اصلی استانداران است.

مردانی توضیح داد: یکی از مزیت‌های استان نیروهای کارآمد و متخصص است و هر مدیری که برای پُستی معرفی می‌شود باید کار کند و با هیچکس عهد اخوت نبسته‌ایم و مدیران باید ۲۴ ساعته در حال خدمت به مردم باشند و حتماً با کم‌کاری‌ها برخورد می‌شود چرا که مسئولیت‌ها امانت هستند و هر آمدنی رفتنی نیز دارد و مدیر باید تا دقیقه آخر کار کند و پاسخگو باشد.

چهارمحال‌وبختیاری در نهضت ملی مسکن در رده خوبی قرار دارد

اردشیر آذر، معاون امور عمرانی استانداری چهارمحال‌وبختیاری نیز در این جلسه اظهار کرد: در رابطه با پروژه‌های آبی استان، سد باباحیدر علی رغم اینکه در دولت قبل فرمان آب‌گیری از آن صادر شده بود و به دلایل زیست محیطی، به مرحله اجرا نرسید؛ اکنون به بهره برداری رسیده است و احتمالاً در ابتدای خرداد فرآیند آب‌گیری شروع می‌شود.

وی افزود: هیچ منبع تأمینی برای آب شرب لردگان، خانمیرزا، فلارد و بخش جنوبی بروجن وجود نداشت و به این دلیل طرح تأمین آب از سد چشمه آب سفید ارائه شد. مخزن این سد از حدود پنج میلیون متر مکعب به ۱۹ میلیون متر مکعب در سال رسید و مجوز اختیار برداشت آب از این سد برای تأمین آب شرب این چهار شهرستان گرفته شد.

معاون امور عمرانی استانداری چهارمحال‌وبختیاری ادامه داد: تقریباً ۸۵ درصد مساحت چهارمحال‌وبختیاری کوهستانی و ۱۵ درصد دیگر دشت است که این موضوع احداث جاده را با هزینه‌های سنگین مواجه کرده است.

آذر ادامه داد: تعداد ۱۲ پروژه در پیوست شماره یک قانون بودجه قرار گرفته که اگر طی دو یا سه سال اعتبارات پیاپی داده شود، پیشرفت خوبی را در زمینه راه سازی خواهیم داشت.

وی تاکید کرد: در موضوع نهضت ملی مسکن، چهارمحال‌وبختیاری در رده خوبی نسبت کشور قرار دارد، در بازه چهار سال تعداد ۵۷ هزار و ۱۴۹ واحد تعریف شده است که در حال حاضر ۳۹ هزار و ۲۳۵ مورد در دست اجراست.

معاون امور عمرانی استانداری چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به موضوع طرح‌های تشویقی جوانی جمعیت تاکید کرد: از بین ۱۷ هزار نفر ثبت نامی، دو هزار و ۸۰۰ نفر تأیید نهایی و برای هزار و ۷۰۰ نفر از آن‌ها زمین‌ها آماده تحویل هستند.

گلایه‌های جدی درباره انتصابات وجود دارد

عبدالعلی ارژنگ، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری چهارمحال‌وبختیاری نیز در این جلسه اظهار کرد: در بحث انتصابات، گلایه‌های جدی وجود دارد، واقعیت این است که چالش‌های مدیریتی در استانداری‌ها اجتناب‌ناپذیر است، اما این می‌تواند فرصتی برای مدیریت بهتر باشد، بسیاری از نمایندگان در این حوزه فشارهایی را ابراز کرده‌اند که لازم است واقعیت‌ها روشن شود.

وی افزود: در خصوص انتصابات فرمانداران، وزارت کشور سیاست‌هایی داشته که بر مبنای آن از نیروهای داخلی استفاده شده است، از ۱۲ فرماندار، ۱۰ نفر آغاز به کار کرده‌اند و در این مسیر تلاش بر این بوده که از تجربیات همکاران استفاده شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری چهارمحال‌وبختیاری گفت: حدود ۳۸ درصد از معاونان فرمانداران و ۳۵ درصد از بخشداران تعیین تکلیف شده‌اند، قابل توجه است که در انتصاب بانوان نیز پیشرفت‌های مطلوبی حاصل شده است.

ارژنگ ادامه داد: در حال حاضر، ۱۶ مدیر از دستگاه‌ها، خارج از مجموعه استانداری تعیین تکلیف شده‌اند.

وی تصریح کرد: تنوع قومیتی موجود در استان یک واقعیت انکارناپذیر است و باید برای حفظ وحدت بین اقوام تلاش کرد، ایجاد همزیستی مسالمت‌آمیز و جلوگیری از ایجاد گسست‌های قومیتی، نیازمند توجه خاص است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری چهارمحال‌وبختیاری بیان کرد: با توجه به مسائل تقسیمات کشوری، پرونده‌های کارشناسی مربوط به شهرستان‌ها در استانداری آماده‌شده و منتظر دستورالعمل‌های جدید از وزارت کشور هستیم.

بیش از ۲۰۰ طرح راکد در استان وجود دارد

ملک محمد قربانپور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال‌وبختیاری نیز در این نشست با اشاره به تمرکز بر بهره‌وری اظهار کرد: یکی از اقداماتی که باید در این راستا انجام داد، شناسایی و بهره‌برداری از ظرفیت‌های بلااستفاده در استان است، هم‌اکنون بیش از ۲۰۰ طرح راکد و نیمه‌تمام در استان وجود دارد که نیازمند ۹۰ همت سرمایه‌گذاری است، با راه‌اندازی این طرح‌ها می‌توان به طور مؤثر مشکلات اقتصادی استان را کاهش داد.

وی با اشاره به لزوم تحقق شعار سال افزود: در این زمینه، فراهم کردن زیرساخت‌های لازم برای سرمایه‌گذاری بسیار اهمیت دارد، وجود زیرساخت‌های مناسب برای انرژی و آب این امکان را می‌دهد که از منابع به خوبی استفاده و در نهایت، به تولید و خلق ثروت کمک کرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال‌وبختیاری گفت: یکی از مهم‌ترین معضلات فعلی کشور، بحران انرژی است که در این راستا، شورای راهبری توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر تشکیل شده و خوشبختانه تاکنون، قریب به ۲۱۲ مگاوات مجوز تولید انرژی تجدیدپذیر در استان صادر شده و حدود ۶۰۰ مگاوات نیز در دست بررسی است.

قربانپور ادامه داد: نرخ بیکاری استان با ۸/۶ درصد، وضعیت نسبتاً بهتری نسبت به متوسط کشور دارد اما همچنان با چالش‌های بالایی مواجه‌است جمعیت جوان جویای کار در استان به ۴۳.۱ درصد می‌رسد که بالاتر از میانگین کشوری است.

وی تصریح کرد: در زمینه توزیع ثروت، برنامه‌های جامعی تدوین و تمامی اسناد بالا دستی و توسعه‌ای لازم تهیه شده است، مجموعه استانداری به دنبال ایجاد اقتصادی غیرمتمرکز و ترکیبی است که با وجود مهارت‌های بومی و شناخت منطقه‌ای، به فعالیت بپردازد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال‌وبختیاری بیان کرد: مجموعه استانداری در تلاش است با بهبود شرایط، تسهیلات قرض‌الحسنه بیشتری را به متقاضیان ارائه دهد، در قانون بودجه سال جاری، ۹۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای طرح‌های صنعتی در نظر گرفته شده است.

قربانپور با اشاره به طرح جوانی جمعیت و موضوع ناباروری عنوان کرد: تسهیلات متعددی برای ازدواج و جوانی جمعیت ارائه شده که در این خصوص سه هزار و ۹۸۰ میلیارد تومان اعتبار جذب شده است، این تسهیلات به برخی شهرستان‌ها که شرایط بهتری دارند، تخصیص پیدا می‌کند.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا