اخبار استان ها

امتحانات دانشگاه آزاد شهرکرد به صورت حضوری و بدون هیچ مشکلی برگزار شد

ابراهیم رحیمی در گفتگویی در چهارمحال‌وبختیاری اظهار کرد: با توجه همه انتقادات در خصوص نحوه برگزاری امتحانات در دانشگاه آزاد شهرکرد امروز صبح، با آرامش کامل و در حضور حراست، روابط عمومی، معاونان و مدیران ارشد دانشگاه، بیش از دو هزار و ۵۰۰ دانشجو در هشت حوزه امتحانی، امتحانات خود را با موفقیت آغاز کردند.

وی افزود: این حوزه‌ها از ساعت ۰۸:۰۰ امروز یکشنبه_بیست‌وپنجم خرداد_ فعالیت خود با کمترین غیبت نسبت به روزهای قبل شروع کردند که نشان از برنامه‌ریزی صحیح و مدیریت مسئولانه این مجموعه داشت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی چهارمحال‌وبختیاری واحد شهرکرد با بیان اینکه ۷۰ درصد دانشجویان خواهان برگزاری امتحانات به صورت حضوری بودند گفت: اگر امتحانات به تعویق می‌افتاد، ممکن بود مشکلات زیادی برای برنامه‌های ترم تابستان، تعطیلات و حتی افزایش استرس و نگرانی دانشجویان ایجاد شود.

رحیمی ادامه داد: مجموعه این دانشگاه در تلاش است که همه دانشجویان و خانواده‌هایشان بتوانند در شرایط بهتر و بدون استرس، این ترم را با نمرات خوبی به پایان برسانند، در همین راستا از مدیران گروه‌ها و اساتید درخواست شده در این مسیر همراهی و همدلی بیشتری داشته باشند.

وی با اشاره به اهمیت ایجاد فضایی آرام و بدون تنش برای دانشجویان در زمان امتحانات تصریح کرد: حدود ۸۵ درصد از دانشجویان، دانشجوهای بومی هستند و تنها حدود ۱۵ درصد غیر بومی، غالباً در رشته‌های پزشکی و علوم تخصصی، حضور دارند. این دانشگاه سعی کرده است امکانات لازم و خدمات حمایتی مناسب را در اختیارشان قرار دهد؛ همچنین دفتر مشاوره دانشگاه؛ شبانه‌روزی برای خدمت به دانشجویان و خانواده‌هایشان آماده هرگونه راهنمایی و حمایت است.

رئیس دانشگاه آزاد چهارمحال‌وبختیاری واحد شهرکرد بیان کرد: از فعالان رسانه و فضای مجازی خواهشمندم قبل از نشر هر خبر، با روابط عمومی دانشگاه هماهنگی لازم را انجام دهند تا صحت اطلاعات حفظ شده و روحیه دانشجویان تقویت شود و از دانشجویان انتظار می‌رود همه اخبار را از سایت دانشگاه و خبرگزاری‌های معتبر رصد کنند.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا