اهمیت مصرف زیتون با وعده غذایی
به گزارش پایگاه خبری سرمایه گستران ، بهتر است زیتون را به صورت تازه مصرف کنید بد نیست بدانید ارزش غذایی آن در بسته بندی های کنسروی از بین خواهد رفت و حتما آن را همراه با غذا میل کنید تا به خوبی جذب بدنتان شود و باعث شود از خاصیت های مختلف آن بهره مند شوید.
یک متخصص طب سنتی گفت: زیتون را فقط باید همراه غذا خورد تا ترکیبات آن بهخوبی جذب شود و آثار مغذی آنها ظاهر شود. زیتون و سبزیخوردن، تنها مواردی هستند که مصرف آنها کنار غذا، بهطور عمومی منعی ندارد.
ناصر رضاییپور درباره زیتون اظهار داشت: ماده مؤثره زیتون، از ترکیبات فنلی است که در زیتون سبز فراوان است ولی با تیره و سیاهشدن آن، کم میشود و متأسفانه در زیتون کنسروی و شور تقریباً وجود ندارد!
بهگفته وی این ماده مؤثره که خواص پرشمار زیتون را موجب میشود، در روغن زیتون فرابکر (تصفیهنشده و بودار) وجود دارد و با تصفیهشدن، حذف میشود.
این متخصص طب سنتی اضافه کرد: زیتون را فقط باید همراه غذا خورد تا ترکیبات فنلی آن، بهخوبی جذب شوند و آثار مغذی آنها ظاهر شود. زیتون آثار ضددیابتی، ضدسرطانی، ضدمیکروبی، کاهش فشار خون، محافظت از قلب و عروق و فعالیت آنتیاکسیدانی دارد.
رضاییپور افزود: زیتون را فقط باید همراه غذا خورد؛ زیتون و سبزیخوردن، تنها مواردی هستند که مصرف آنها در کنار غذا، عموماً منعی ندارد.
وی توصیه کرد: از خوردن سالاد، ماست، ترشیهای زیاد و نوشیدنیهای مختلف در کنار غذای اصلی پرهیز کنیم و تا جای ممکن از زیتون، هویج پخته و سبزی خوردن استفاده کنیم، مگر آنکه منع پزشکی خاص یا توصیه ویژهای داشته باشیم.
م:فردا