پیشخوانشهر و جامعهعناوین اخبار
ایجادبیش از۱۶۵۰طرح اشتغال و خودکفایی برای نیازمندان اصفهانی
به گزارش پایگاه خبری سرمایه گستران و به نقل از روابط عمومی و اطلاع رسانی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اصفهان؛ معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان اصفهان گفت: در ۶ ماهه نخست امسال بیش از یک هزار و ۶۷۹ طرح اشتغال و خودکفایی برای نیازمندان استان اصفهان ایجاد شده که بالغ بر ۲۱ میلیارد تومان هزینه در برداشته است.
حسن ملکوتیخواه ، با اشاره به اجرای بیش از یک هزار و ۶۷۹ طرح اشتغال و خودکفایی در این نهاد تصریح کرد: در ۶ ماهه نخست امسال بیش از ۲۱ میلیارد و۴۰۰میلیون تومان اعتبار در این زمینه هزینه شده است که ۴۹ مورد آن طرح تبدیلی توان افزایی به خودکفایی، ۳۴۸ طرح توانافزایی (مشاغل خانگی)، ۱۲۵۰ طرح در بخش خودکفایی (خوداشتغالی) و۸۰ طرح در بخش کارانگیزی صورت گرفته است.
وی همچنین با تأکید بر اهمیت موضوع نظارت بر طرحهای اجرا شده گفت: امسال و تاکنون ۱۹ هزار و ۴۵۷ طرح اشتغال توسط ناظران این حوزه مورد بازدید قرار گرفته است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان اصفهان محل تأمین اعتبار طرحهای اشتغال را منابع قرضالحسنه بانکها، صندوق اشتغال نیازمندان امداد و صندوق توسعه ملی عنوان و اظهار داشت: تامین اعتبارات اشتغال از محل قرضالحسنه بانکها بیش از سایر منابع بوده و امید است با همکاری بانکهای عامل، عملکرد این نهاد امسال نیز افزایش یابد.
وی با اشاره به سیاستهای جدید این نهاد و تلاش برای تبدیل امداد از یک ارگان حمایتی به یک نهاد کارآفرین تصریح کرد: به منظور دستیابی به اهداف تعیین شده ، کمیته امداد استان اقدام به برگزاری دورههای آموزش فنیوحرفهای ، حرفهآموزی فرزندان مددجوی تحت حمایت ، کاریابی و اجرای طرح های اشتغال و در نهایت نظارت بر حسن اجرای این طرح ها و پشتیبانی و بازاریابی فروش محصولات تولیدی کرده است.
ملکوتیخواه، با اشاره به فعالیتهای بخش اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان اصفهان اظهارداشت: یکی از سیاستهای کمیته امداد، توانمندی و خوداتکایی خانوادههای تحت حمایت و جلوگیری از بازگشت مددجویان به چرخه حمایت است.
وی با اشاره به اجرای طرحهای خوداشتغالی و ایجاد فرصتهای شغلی مناسب برای خانوادههای نیازمند بیان کرد: هدف کمیته امداد به کارگیری روشهای مؤثر و کارآمد با حفظ کرامت، تأمین عزت و استقلال اقتصادی مددجویان است.
ملکوتیخواه افزود: برنامهریزی ۵ مرحلهای کمیته امداد برای اشتغال مددجویان شامل استعدادسنجی، مشاوره شغلی، آموزش و مهارت، پرداخت تسهیلات و بازاریابی برای فروش محصولات، گام هایی هستند که برای توانمندسازی و اشتغال پایدار خانوادههای تحت پوشش به اجرا درمیآیند.
وی با اشاره به اینکه ۹۰درصد اعتبارات اختصاص داده شده امسال به بخش های خدمات و صنعت بوده است افزود:برای یک هزارو ۷۲۸ نفر از مددجویان کمیته امداد در این زمینه اشتغالزایی شده است .
ایشان تاکید کرد: با توجه به خشکسالی های اخیر دراستان اصفهان عمده طرح های اشتغالزایی کمیته امداد به سمت اجرای طرح های زود بازده و با نیاز آبی بسیارپایین بوده است.