به گزارش پایگاه خبری سرمایه گستران،برخی از خوراکیها را میتوان هم به صورت خام و هم پخته شده مصرف کرد و در اکثر مواقع کارشناسان به مصرف خام این مواد غذایی توصیه دارند! در این مقاله میخواهیم قضیه را برعکس کرده و به معرفی خوراکیهای بپردازیم که در صورت پخته شدن خاصیت بیشتری خواهند داشت.
کلم پیچ پخته شده فقط یک غذای خوش طعم نیست بلکه غذای سالمی نیز هست. این سبزی کاهنده کلسترول کهسرشار از فیبر است وقتی پخته شود تاثیر دوچندان برای سلامتی خواهد داشت.
قارچ یکی از سبزیجاتی است که نظرات متفاوتی روی آن هست. قارچ ها به دلیل ساختار سختی که دارند اگر خام خورده شوند به راحتی هضم نخواهند شد. بنابراین پخته شده آن برای خوردن مطمئن تر است و تمامی سموم را از بین می برد.
هویج هم همانند قارچ دیر هضم می شود بنابراین پخته شده آن هم راحت تر هضم می شود و هم فواید مقدار زیاد بتا کاروتین و آنتی اکسیدان های موجود در آن که تبدیل به ویتامین A می شوند و برای سلامت چشم مفید هستند را دوچندان می کند.
ما معمولا عادت داریم که گوجه فرنگی را به صورت خام در سالاد و یا ساندویچ مصرف کنیم. اما مقدار لیکوپن ضد سرطان این میوه پس از پخته شدن ۳۰ درصد افزایش می یابد.