اخبار استان ها

باران و برف در راه قزوین

یوسف شیخ‌الملوکی در گفتگویی در قزوین با بیان اینکه طی امروز و فردا وضعیت جوی استان به نسبت پایدار خواهد بود، اظهار کرد: با توجه به پایداری جو در مناطق پرتردد و صنعتی استان قزوین احتمال افزایش آلاینده‌های جوی پیش‌بینی می‌شود.

وی اضافه کرد: از اواخر وقت فردا تا بعدازظهر سه‌شنبه با گذر امواج تراز میانی جو ضمن افزایش ابر در پاره‌ای مناطق شاهد بارش باران و برف خواهیم بود که در مناطق سردسیر و کوهستانی بارش‌ها به صورت برف خواهد بود.

مدیرکل هواشناسی استان قزوین با اشاره به لغزندگی جاده‌ها و کاهش دید افقی در اثر بارش‌ها گفت: به همین خاطر رانندگان باید در سفرهای برون‌شهری نکات ایمنی و احتیاط لازم را رعایت کنند.

شیخ‌الملوکی افزود: با توجه به استقرار توده هوای سرد ظرف امروز و فردا مردم استان قزوین باید در مصرف حامل‌های انرژی مدیریت مصرف را اعمال کنند تا شاهد اختلال و قطعی در جریان گازرسانی نباشیم.

‌وی ادامه داد: از روز سه‌شنبه بیست‌وهفتم آذر به تدریج روند افزایش نسبی دما در استان قزوین تا پایان هفته را خواهیم داشت که البته این روند موقتی خواهد بود و احتمال بازگشت موج سرما از ابتدای فصل زمستان بسیار زیاد است.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا