اخبار استان ها

بازگشت ۲۲۴ میلیارد ریال از پول های کلاهبرداری شده به حساب صاحبانشان

به گزارش پایگاه خبری سرمایه گستران در کرمانشاه، مهدی حاجیان امروز – سه شنبه بیست و هشتم اسفند- در نشستی خبری اظهار کرد: پلیس در سال جاری تلاش کرد همراه و همگام با مردم باشد و مأموران زحمتکش آن با همه وجود برای امنیت جامعه تلاش کردند.

وی با اشاره به برقراری حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار تماس با پلیس ۱۱۰ در سال جاری، گفت: بالغ بر ۴۵۱ هزار مورد آن منجر به عملیات شده و بیش از ۷۳۰ هزار آن هم در حد راهنمایی و ارشاد بوده است.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به اجرای چند طرح ابتکاری در پلیس کرمانشاه، گفت: طرح هر کلانتری یک شهر، ترسیم مدل ائتلافی – ساعتی در راستای کاهش فاصله زمانی بین وقوع تا کشف جرم، ارتقا ظرفیت کمپ‌های ترک اعتیاد، بهره گیری از ظرفیت یگان ویژه در راستای کاهش جرم سرقت، بهره گیری از سامانه‌های هوشمند و تهیه بانک‌های اطلاعاتی ویژه از جمله این اقدامات بوده است.

وی تصریح کرد: اجرای موفق این طرح‌ها، فایده های زیادی برای استان داشت از جمله اینکه ۲۰ درصد در کل سرقت‌ها و ۲۵ درصد در سرقت‌های مهم نسبت به سال قبل کاهش داشتیم.

سردار حاجیان با اشاره به کاهش معنا دار سرقت‌های مهم که تبدیل به دغدغه و نگرانی جدی برای مردم شده بودند، افزود: در سرقت منزل ۴۲ درصد، خودرو ۱۸ درصد، قاپ زنی ۳۹ درصد و مغازه ۶۰ درصد کاهش داشته‌ایم.

وی در ادامه به رشد کشفیات سرقت هم اشاره و اظهار کرد: به عنوان نمونه در کشف قطعات خودرو ۱۴ درصد و در کشف کش روزنی هم ۳۳ درصد امسال نسبت به سال قبل رشد داشته‌ایم.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه با بیان اینکه بخش از جرایم رخ داده استان کرمانشاه در حوزه سایبری بوده است، یادآوری کرد: کلاهبرداری‌های اینترنتی، برداشت‌های غیرمجاز و دسترسی غیرمجاز به داده‌ها بیشترین جرایم را در این خوزه به خود اختصاص دادند.

وی با اشاره به راه اندازی و ایجاد کارگروه واکنش سریع در پلیس فتا کرمانشاه، تصریح کرد: با تلاش و همت مأموران این پلیس ۲۲۴ میلیارد ریال از مبالغ کلاهبرداری شده به حساب مالباختگان برگشت داده شده است.

سردار حاجیان همچنین از انهدام ۱۸ باند کلاهبرداری اینترنتی با مجموع ۴۸۰ میلیارد ریال کلاهبرداری خبر داد و گفت: با تلاش‌های صورت گرفته جرایم سایبری طی سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵ درصد کاهش داشته است.

وی در بخش دیگری از سخنانش به اهتمام پلیس برای برخورد با قاچاقچیان خبر داد و گفت: یکی از موضوعات اهمیت دار برخورد با قاچاق سوخت بود که با تلاش‌های صورت گرفته امسال بالغ بر ۹ میلیون و ۵۰۰ هزار لیتر کشف شد.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه با بیان اینکه کشفیات سوخت امسال در مقایسه با سال قبل حدود ۴۷۱ درصد افزایش نشان می‌دهد، افزود: عمده کشفیات در شهرستان قصرشیرین بوده است.

وی در عین حال به کشف ۳ تن و ۱۸۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر اشاره کرد و گفت: این مقدار کشفیات نسبت به سال قبل ۳ درصد افزایش داشته است.

سردار حاجیان در ادامه به راه اندازی مدرسه تخصصی پلیس و دانش آموز اشاره کرد و گفت: در این مدرسه دانش آموزان نواحی مختلف آموزش و پرورش تحت آموزش و تعلیم رانندگی قرار گرفته و با فرهنگ و اصول و قواعد آن آشنا می‌شوند.

وی افزود: دانش آموزان پس از فراگرفتن فرهنگ ترافیکی همراه با یکی از مأموران پلیس راهور در میادین و چهار راه‌ها نیز حضور یافته و به صورت عملی آموخته‌های خود را تمرین می‌کنند.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: مجموع این اقدامات باعث شده تا امروز مردم رضایت بیشتری از عملکرد پلیس در حوزه‌های مختلف داشته باشند و در نتیجه احساس امنیت در استان نیز ۱۴ پله رشد داشته باشد.

وی همچنین از برگزاری ۲۴ جلسه ملاقات مردمی در سال جاری خبر داد و گفت: در این جلسات به مشکلات بالغ بر ۲۲۰۰ نفر رسیدگی شد.

سردار حاجیان در پایان به تجلیل از اصحاب رسانه پرداخت و گفت: امروز خبرنگاران و اهالی رسانه نقش بسیار پررنگی در معادلات جهانی دارند و در کشور و استان هم خبرنگاران بسیار اثرگذار هستند.

وی خبرنگاران را سربازان خط مقدم جبهه تبیین خواند و از همراهی تمامی اهالی رسانه استان کرمانشاه با پلیس در سال ۱۴۰۳ قدردانی کرد.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا