اخبار استان ها

برگزاری برنامه‌های هفته سنه در مناطق کم‌برخوردار شهر سنندج

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از کردستان، سیف‌الله رضایی امروز _دوشنبه یکم فروردین_ در جلسه کمیسیون فرهنگی، اجتماعی شورای اسلامی شهر سنندج که با موضوع هفته فرهنگی سنندج و در حضور صاحب‌نظران و نمایندگانی از حاشیه شهر سنندج برگزار شد، اظهار کرد: برنامه‌های هفته فرهنگی سنندج در سال جاری در مقایسه با سال‌های گذشته، گسترده‌تر و متنوع‌تر خواهد بود.

وی با اشاره به برگزاری جلسات کارشناسی در شورای شهر برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر هفته «سنه» افزود: این رویداد فرصتی برای معرفی هویت، فرهنگ و ظرفیت‌های این شهر در سطح ملی و بین‌المللی است.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر سنندج تأکید کرد: شهرداری در حد توان خود هزینه کرده است و این هزینه‌ها از محل بودجه عمومی شهر تأمین می‌شود، از این رو برگزاری این برنامه باید به بهترین شکل ممکن انجام شود.

رضایی تصریح کرد: در برنامه‌های هفته «سنه» به تمام جنبه‌های فرهنگی، هنری، ورزشی، اجتماعی، مذهبی، موسیقی، صنایع دستی، کتاب و پنل‌های تخصصی توجه شده و تمرکز ویژه بر مناطق کم‌برخوردار خواهد بود.

وی همچنین از افتتاح بوستان موسیقی در هفته «سنه» خبر داد و گفت: این افتتاحیه، بخشی از تعهدات ما به سازمان یونسکو در شهر خلاق موسیقی است.

عضو شورای اسلامی شهر سنندج با بیان اینکه هفته فرهنگی سنه با برگزاری برنامه‌های متنوعی در پارک‌های این شهر رنگ و بوی جشن می‌گیرد، اعلام کرد: شب‌های فرهنگی «سنه و لیلاخ» در فضای پارک آشتی، «سنه و سارال» در پارک لاوان، «سنه و هورامان» در پارک کودک و مراسم اختتامیه این هفته فرهنگی نیز در پارک روجیار برگزار خواهد شد.

رضایی با اشاره به اهمیت روز «سنه» که در سال ۱۳۹۷ به تقویم محلی اضافه شده است، ابراز امیدواری کرد که این روز به تقویم ملی نیز اضافه شود.

وی در پایان بر لزوم تلاش برای معرفی هرچه بهتر این رویداد مهم و برگزاری رویدادهای ارزشمندتر در سطح بین‌المللی تأکید کرد.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا