بهترین ظروف برای طبخ غذا از نظر طب سنتی
به گزارش پایگاه خبری سرمایه گستران ازتسنیم: سید جواد علوی در باره ظروف طبخ غذا اظهار داشت: هرچند مواد غذایی خام نسبت به غذاهایی که بیش از اندازه پخته شدهاند مفیدتر هستند، با وجود این میتوان سوپ های مغذی و تعداد دیگری از غذاها را به نحو بهتری تهیه کرد.
این کارشناس طب سنتی اضافه کرد: ترکیبات مولکولی این نوع ظروف با بدن انسان هماهنگ هستند و مواد غذایی در آنها با حرارت مناسب و ملایم و بهتر طبخ و آماده میشود.
علوی بیان کرد: از کاربرد ظروف و یا وسایل آشپزخانۀ آلومینیومی خودداری شود. غذاهایی که در ظروف آلومینیومی پخته و یا نگهداری میشوند مادهای را به وجود میآورند که شیرۀ گوارشی را بی اثر میکند و منجر به بروز «اسیدوز» و موجب بروز انواع زخمها میشود.
وی افزود: از آن بدتر این که آلومینیوم موجود در ظروف آشپزخانه میتواند از ظروف جدا شود و وارد غذا شود, در هنگامی که غذا میخورید، بدن آلومینیوم را جذب میکند و این ماده در مغز و بافتهای سیستم عصبی انباشته میشود.
این کارشناس طب سنتیافزود: افزایش بیش از حد این رسوب آلومینیومی باعث «بیماری آلزایمر» میشود و آلومینیوم جایگزین قدرتمند آهن است که موجب «کم خونی» (آنمی) نیز خواهد شد.
علوی ادامه داد: ظروف دیگری که باید از کاربرد آن خودداری کرد, انواع قابلمه و ماهی تابه با روکش نچسب یا تفلون است. زیرا بیشتر اوقات، فلزات با سایر مواد موجود در ته این ظروف خرد شده و وارد غذا میشود و در نهایت این مواد شیمایی به بدن منتقل میشوند.