بچه مردم روی پرده سینما ساحل در جشنواره فجر اصفهان/جدول اکران فیلمهای امروز
به گزارش پایگاه خبری سرمایه گستران، از اصفهان، امروز فیلمهای ژولیت و شاه به کارگردانی اشکان رهگذر از ساعت ۱۶، ماریا از مهدی اصغری ساعت ۱۸:۳۰ برای هنرمندان و اصحاب رسانه در سینما فلسطین، فیلمهای بچه مردم ساخته محمود کرمی از ساعت ۱۶:۳۰ و آنتیک از هادی نائیجی از ساعت ۱۹ در سینما ساحل و فیلمهای خدای جنگ به کارگردانی حسین دارابی از ساعت ۱۷ و مرد آرام ساخته بهنوش صادقی از ساعت ۱۹:۳۰ در سینما سپاهان اکران می شود..
همچنین فیلمهای جیحون به گارگردانی راضیه سلیمانی؛ نم از حامد بهلول و ح، سین، ی، نون به کارگردانی وحید پاکزاد در بخش جنبی پانزدهمین جشنواره فجر اصفهان، در پردیس سینمایی سپاهان (سالن مهر) به نمایش در می آید.
نکته جالب عدم اکران فیلمهایی شاخص مانند بچه مردم، موسی و صیاد برای اصحاب رسانه و هنرمندان در سینما فلسطین است و فیلمهای دست چندم جشنواره که هزینه کمتری در پی دارد برای این گروه در نظر گرفته شده است آن هم در سینمایی که کیفیت پخش صدا در آن نیز بسیار بی کیفیت است.
۴۶
منبع خبر : خبر آنلاین