اخبار استان ها

بیش از ۵ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در آذربایجان‌غربی انجام شد

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از آذربایجان‌غربی و به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی استان، خسرو شهبازی روز _جمعه، هجدهم خرداد_ در جلسه وبیناری قرارگاه امنیت غذایی با ارائه گزارشی از وضعیت جوجه ریزی آذربایجان‌غربی اظهار کرد: در اردیبهشت سال‌جاری به میزان پنج میلیون و ۶۶۵ هزار قطعه در واحدهای مرغ گوشتی استان جوجه‌ریزی انجام شد که نسبت به زمان مشابه در سال گذشته از رشد ۴۱ درصدی برخوردار است.

وی ادامه داد: در خرداد ماه سال‌جاری نیز تاکنون بیش از ۲ میلیون و ۹۱۱ هزار قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای مرغ گوشتی استان انجام شده است که نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته از رشد ۱۹ درصدی برخوردار است که پیش‌بینی می‌شود تا پایان خرداد ماه این میزان به پنج میلیون و ۳۰۰ هزار قطعه افزایش یابد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: روزانه ۲۰ تا ۳۰ تن از گوشت مرغ تولیدی استان مازاد بر مصرف استان بوده که به سایر استان‌های کشور ارسال و برای صادرات هدف‌گذاری می‌شود.

شهبازی با بیان اینکه کمبودی در تأمین گوشت مرغ در استان وجود ندارد، افزود: با توجه به تولید بیش از نیاز استان و پیگیری‌های انجام شده، در راستای افزایش ارزش افزوده واحدهای مرغداری و حمایت از این واحدها در جهت تحقق شعار سال، روند صادرات مازاد تولید واحدهای مرغداری استان نیز بیش از پیش تسریع و موانع صادراتی نیز برطرف شود.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا