اخبار استان ها

تأکید بر آمادگی درمانی مرز خسروی برای اربعین

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از کرمانشاه، جعفر میعادفر امروز _ پنجشنبه نوزدهم تیر _ در جریان سفر به شهرستان مرزی قصرشیرین از مرکز درمانی ثارالله در مرز خسروی بازدید کرد.

وی در این بازدید با اشاره به اهمیت ویژه مراسم اربعین و حضور میلیونی زائران، خواستار آمادگی کامل تمامی بخش‌های درمانی و اورژانسی شد تا ارائه خدمات با بالاترین سطح امنیت و کیفیت انجام گیرد.

رئیس اورژانس کشور با بیان اینکه اربعین حسینی یکی از بزرگ‌ترین رویدادهای مذهبی و انسانی جهان است، خواستار تسریع در روند تکمیل، تجهیز پروژه‌های درمانی و همچنین افزایش ظرفیت خدمت‌رسانی در مناطق مرزی شد.

به گزارش سرمایه گستران، در جریان این بازدید، پیشنهادهایی نیز برای بهبود فرآیندهای هماهنگی و تقویت زیرساخت‌های درمانی مطرح شد تا زائران بدون دغدغه و با اطمینان از خدمات درمانی لازم بهره‌مند شوند.

مرکز فوریت‌های پزشکی و خدمات سلامت ثارالله که در دو طبقه و با زیربنای دو هزار مترمربع ساخته شده، دارای ۹ اتاق و ۱۶ تخت بستری، داروخانه، مطب، آزمایشگاه، اتاق سرد، بخش زنان و زایمان و دیگر امکانات مورد نیاز درمانی است.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا