تامین آب شرب سالم و پایدار شهر ساوه اولویت وزارت نیرو است

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از مرکزی، عباس علیآبادی ظهر امروز _دوشنبه نهم تیر_ در جریان بازدید از عملیات اجرایی خط اضطراری انتقال آب از سد کوچری به شهر ساوه اظهار کرد: برای رفع مشکل آب شرب در این بخش نیز به صورت موقت پروژههایی انجام شده است، اما برای رفع کامل این موضوع امروز با استاندار مرکزی جلسهای تشکیل خواهیم داد.
وی افزود: وزارت نیرو با تمام توان در حال پیگیری اجرای این طرح است تا مردم ساوه به عنوان یکی از پنج شهر درگیر با تنش شدید آبی، هرچه زودتر از آب پایدار برخوردار شوند.
وزیر نیرو گفت: طرح انتقال آب به ساوه به عنوان یکی از پنج شهر بحرانی کشور در حوزه کمآبی، در اولویت اجرای طرحهای آبرسانی این وزارتخانه قرار دارد و در این زمینه تلاشهای فراوانی صورت گرفته است.
علی آبادی تصریح کرد: تأمین اعتبار این طرح یکی از اولویتهای وزارت نیرو در سال جاری است در این زمینه، سه هزار میلیارد ریال اعتبار متمم به این پروژه اختصاص یافته که بهطور کامل صرف تکمیل خط اضطراری انتقال آب میشود.
وی خاطرنشان کرد: طرحهای عمرانی کشور روند پیشرفت خود را طی میکنند و در هیچ شرایطی تعطیل نخواهند شد.
طرح انتقال آب از سد کوچری به ۲۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد
حسین اسدی، مدیرعامل شرکت آب منطقهای استان مرکزی نیز اظهار کرد: اجرای کامل ۳۰ کیلومتر اضطراری امکانپذیر شده، اما برای اتمام ۱۰ کیلومتر باقیمانده از کل طرح انتقال آب از سد کوچری به ۲۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.
وی افزود: با بهرهبرداری کامل از این طرح، امکان انتقال ۴۴۴ لیتر بر ثانیه آب به شهر ساوه و روستاهای اطراف فراهم میشود و جمعیتی بالغ بر ۴۰۰ هزار نفر از این آب بهرهمند میشوند.
مدیرعامل آب منطقهای مرکزی با اشاره به وضعیت ذخایر سد الغدیر، تاکید کرد: از ۲۷۰ میلیون متر مکعب ظرفیت سد الغدیر، تنها ۲۳ میلیون متر مکعب ذخیره شده که از این میزان تنها هفت میلیون متر مکعب قابل استحصال خواهد بود.
اسدی ادامه داد: برای اجرای خط اضطراری تمامی خریدها و قراردادهای لازم صورت گرفته و امید میرود با تداوم حمایتها، این طرح مهم به زودی به بهرهبرداری برسد.
منبع خبر : ایمنا