اخبار استان ها

تا هنگامی‌ که حتی یک بیکار در این استان وجود دارد، آرام و قرار نداشته باشید

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از کرمانشاه، حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری امروز _ دوشنبه بیست و دوم مرداد _ در دیدار با عزیز نوری مدیرکل سازمان فنی و حرفه‌ای استان و معاونین، با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین نگرانی‌ها و دغدغه‌هایی که وجود دارد؛ بحث اشتغال است، اظهار کرد: استان کرمانشاه ازاین‌جهت در شمار استان‌های پرآسیب محسوب می‌شود؛ به این دلیل که از قبل از انقلاب اسلامی عقب‌افتادگی داشته است و به‌دلیل مرزی‌بودن، جنگ تحمیلی این عقب‌افتادگی را مضاعف کرده است. پس از جنگ نیز رسیدن به شرایط تثبیت و امنیت کامل زمان زیادی به طول انجامیده است.

وی با تصریح اینکه خوشبختانه در سه‌ساله دولت سیزدهم با ریاست شهید آیت‌الله رئیسی (ره) نرخ بیکاری کاهش پیدا کرده است، گفت: هنوز درصد بیکاری استان بالا است هنوز و مطالعه آسیب‌های اجتماعی نشان می‌دهد که غالب مشکلات و آسیب‌های اجتماعی ناشی از بیکاری است.

امام جمعه کرمانشاه افزود: به‌لطف خدا فرهنگ کار، وجدان کار و کارآفرینی در استان وجود دارد؛ اما در سطحی که بتواند پاسخ‌گوی نیازهای استان باشد نیست و باید ارتقا پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه بسیاری از رشته‌هایی که در این سال‌ها در دانشگاه تدریس و تحصیل شده‌اند، رشته‌هایی هستند که خروجی آن‌ها اصلاً و ابداً زمینه کار در جامعه را ندارند، عنوان کرد: بسیاری از کسانی که در مراکز صنعتی یا در بخش‌های کشاورزی، معدن، گردشگری و نظایر اینها مشغول به کار هستند، تحصیلات غیرمرتبط دارند.

حجت‌الاسلام غفوری با ذکر این نکته که رشته‌های موردنیاز استان مطالعه نشده است، تصریح کرد: لازم است برای شناسایی رشته‌های تحصیلی موردنیاز استان، بوم‌شناسی دقیقی صورت بگیرد و مشخص شود که استان دارای چه ظرفیت‌هایی است.

وی یادآوری اینکه استان کرمانشاه مهم‌ترین استان از حیث آمدوشد زائران عتبات‌عالیات است، خاطرنشان کرد: استان کرمانشاه هم قطب گردشگری تاریخی است و هم گردشگری مذهبی؛ بنابراین باید از این ظرفیت‌ها به بهترین شکل ممکن بهره جست. تبادلات پایانه مرزی پرویزخان در سال گذشته حتی از بندر شهید رجایی هم بیشتر بوده و رتبه اول کشور را در تبادلات داشته است؛ اما برای استفاده از این ظرفیت چند متخصص تجارت بین‌المللی تربیت شده است

امام جمعه کرمانشاه با تأکید بر لزوم عقد تفاهم و تقویت هم‌افزایی میان دانشگاه‌های استان و دو مجموعه مهم اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان فنی و حرفه‌ای استان که در مباحث اشتغال و مهارت‌آموزی مسئولیت دارند، بیان کرد: نوجوان ما باید از دبیرستان مسیر خود را انتخاب کند، بعد در دانشگاه ادامه دهد و با مدرک واقعی دانشگاهی نه یک مدرک کاغذی ظاهری، به‌عنوان یک متخصص از دانشگاه فارغ‌التحصیل شده و به میدان کار بیاید.

دی در پایان، آموزش مهارت‌آموزی به اقشار مختلف جامعه برای ایجاد اشتغال و زندگی آبرومندانه را از بزرگ‌ترین عبادت‌هایی که امروز می‌شود انجام داد، برشمرد و عنوان کرد: رسالت بزرگ این است که تا هنگامی‌که حتی یک بیکار در این استان وجود دارد، خواب و آرام و قرار نداشته باشید و بدانید تا وقتی که حتی یک بیکار در جامعه وجود دارد، همان یک نقطه، نقطه آسیب است.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا