اخبار استان ها

تبعیض بین دریافتی فرهنگیان با سایر کارمندان محسوس است

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از چهارمحال‌وبختیاری، سیدحمایت میرزاده عصر امروز_شنبه بیست‌وسوم فروردین_ در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل آموزش‌وپرورش چهارمحال‌وبختیاری گفت: با توجه به شرایط کنونی، نیاز به بررسی و اصلاح قوانین مرتبط با دریافتی فرهنگیان به شدت احساس می‌شود، واقعیت این است که به هیچ دلیلی منطقی نیست که میانگین دریافتی فرهنگیان در کشور کمترین مقدار باشد، این موضوع نیازمند توجه و نظر مثبت دولت است که رئیس‌جمهور نیز به این مسئله وارد شده است.

وی افزود: در سال‌های گذشته، معمولاً پرداخت حقوق فرهنگیان به تأخیر می‌افتاد و این زمان گاهی به شش ماه یا حتی یک سال می‌رسید، اما اکنون این مدت به یک ماه کاهش یافته و به نظر می‌رسد در این دولت، موفقیت‌هایی در این راستا حاصل شده است.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش‌وپرورش گفت: فاصله و تبعیض دریافتی فرهنگیان با سایر کارمندان محسوس است و این موضوع نیازمند اصلاحاتی در قوانین است، که این مسئله در حال پیگیری از طرف نمایندگان در قالب طرح‌هایی در کمیسیون آموزش و فراکسیون فرهنگیان است.

میرزاده تصریح کرد: علاوه بر این، بخشی از کار باید از طریق لایحه‌ای که در دولت تهیه می‌شود، پیگیری شود، هرچند ممکن است این فرآیند زمان‌بر باشد، اما امیدواری زیادی به تحقق نتایج مثبت وجود دارد.

وی بیان کرد: به منظور تأمین معلم در سال تحصیلی جدید و رسیدگی به مشکلات آینده، جلسات هفتگی مربوط به پروژه مهر ۱۴۰۴ به طور مرتب برگزار می‌شود، این در حالی است که در گذشته چنین جلساتی کمتر برگزار می‌شد.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش‌وپرورش عنوان کرد: اکنون هدف این است که به صورت دقیق مشخص شود در کدام استان‌ها و شهرستان‌ها با کمبود نیروی انسانی مواجه هستیم و چه رشته‌هایی به این مشکل دامن زده است، علاوه بر این، نیاز داریم تا ردیف‌های جدید استخدامی برای دانشگاه فرهنگیان و سایر نهادها فعال شود.

میرزاده با اشاره آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش، خاطرنشان کرد: در خصوص زمان برگزاری آزمون استخدامی، باید مجوزهای لازم از سازمان استخدامی کشور صادر، تا زمان برگزاری آزمون تعیین شود.

بهمن خدادادی، سرپرست اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال‌وبختیاری نیز در این مراسم اظهار کرد: در سال‌های اخیر، یکی از مهم‌ترین برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش، توسعه و تقویت هدف آموزشی و عدالت تربیتی بوده است.

وی افزود: عدالت آموزشی به‌طور کلی از دو بُعد اصلی تشکیل می‌شود که بعد اول، دسترسی به آموزش و دسته دوم، بهره‌مندی از آموزش باکیفیت است، عدالت کمی، در دوره ابتدایی، در سطح کشور به حدود ۹۹ درصد و در چهارمحال‌وبختیاری به ۹۹.۸ درصد رسیده است.

سرپرست اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال‌وبختیاری گفت: همچنین در دوران متوسطه، آمارها حاکی از دسترسی به پوشش تحصیلی حدود ۹۳ درصد در سطح کشور و ۹۴.۳۳ درصد در چهارمحال‌وبختیاری است، این دستاوردها نشان‌دهنده تلاش‌های دولت و نظام جمهوری اسلامی در ارتقای سطح آموزش و گسترش دسترسی به آن در تمامی نقاط کشور است.

خدادادی ادامه داد: با این حال، در راستای تحقق اهداف عدالت تربیتی، نیاز به انجام اقدامات اساسی و جدی وجود دارد، عدالت تربیتی به معنای این است که هر دانش آموز، صرف‌نظر از شرایطش، باید فرصت رشد و توسعه داشته باشد و کماکان در مقایسه با سایر دانش آموزان مورد قبول واقع شود.

وی تصریح کرد: عدالت تربیتی را نمی‌توان تنها به مسائل پرورشی محدود کرد بلکه باید این مفهوم را به‌گونه‌ای وسیع‌تر تبیین کرد تا هدف اصلی آن، که تربیت شهروندان مفید و تأثیرگذار برای جامعه است، محقق شود، تحقق این هدف زمانی امکان‌پذیر است که مفهوم‌سازی مناسبی در خصوص عدالت تربیتی در کشور انجام شود.

سرپرست اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال‌وبختیاری بیان کرد: باید برای ارتقای مفهوم و اجرای عدالت تربیتی در نظام آموزشی کشور، تلاش‌های بیشتری صورت بگیرد، این امر نه تنها برای بهبود کیفیت آموزش ضروری است بلکه برای ساختن آینده‌ای روشن برای نسل‌های آینده نیز حائز اهمیت است.

خدادادی با اشاره به اهمیت فعالیت‌های خیرین در پشتیبانی از آموزش و پرورش عنوان کرد: در مجموعه اداره کل آموزش و پرورش دست نیاز به سوی خیرین دراز می‌کنیم تا با همکاری خود، به پیشرفت کشور و آینده استان کمک کنند.

وی با اشاره به مفهوم مدرسه یار خاطرنشان کرد: این عنوان برای اولین بار در سند برنامه هفتم توسعه آمده است، با وجود اینکه کمتر به این موضوع پرداخته شده، خیرین مدرسه‌یار می‌توانند نقش بسیار مؤثری در حل مسائل آموزشی ایفا کنند.

سرپرست اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به ضرورت ادغام هوش مصنوعی در سیستم آموزشی تاکید کرد: هوش مصنوعی به عنوان یکی از ضروریات دنیای امروز در نظر گرفته می‌شود، باید در این خصوص برنامه‌ریزی جدی در نظر گرفته شود تا کشور و استان بتوانند در این حوزه پیشرفت کنند.

خدادادی اضافه کرد: در حوزه هوش مصنوعی از بسیاری از کشورها عقب هستیم، باید به این موضوع توجه بیشتری داشته باشیم تا نیازهای فعلی و آینده کشور برطرف شود.

وی اظهار کرد: اداره کل آموزش و پرورش متعلق به تمام شهرستان‌ها و اقوام است، باید نماینده‌های همه مردم در این اداره وجود داشته باشد.

سرپرست اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال‌وبختیاری افزود: کلاس درس باید مورد توجه جدی معلمان قرار بگیرد، اگر معلمان و دانش‌آموزان به اهمیت کلاس درس توجه کنند، شاهد تغییرات مثبتی در آموزش و پرورش خواهیم بود.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا