اخبار استان ها

تجلیل از ۱۲ گنجینه زنده فرهنگ و هنر مازندران

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از مازندران، محمد محمدی. شامگاه_یکشنبه سی‌ویکم فروردین _ در گفت‌وگو با خبرنگاران از برگزاری نخستین همایش استانی چهره‌های ماندگار فرهنگ و هنر در اردیبهشت سال‌جاری خبر داد و اظهار کرد: هنرمندان و اهالی فرهنگ باید در دوران حیاتشان مورد تقدیر قرار گیرند.

وی با بیان این‌که در این همایش از ۱۲ چهره شاخص فرهنگ، هنر و رسانه استان تجلیل می‌شود، افزود: این مراسم تا پایان شهریور سال‌جاری در تمام شهرستان‌های مازندران برگزار خواهد شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران یادآور شد: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌گرفته، این رویداد به صورت سالانه تداوم می‌یابد.

وی با اشاره به اهمیت حمایت از پیشکسوتان عرصه فرهنگ، هنر و رسانه، تصریح کرد: هدف ما زنده‌نگه داشتن نام و آثار این عزیزان و الگوسازی برای نسل جوان است.

محمدی خاطرنشان کرد: این اقدام به‌عنوان گامی مهم در راستای تکریم هنرمندان مازندران و تقویت روحیه فرهنگی در استان مورد استقبال قرار گرفته است.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا