تخصیص ۱۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص در خمینیشهر/درمان کدام بیماریها رایگان است؟!
به گزارش پایگاه خبری سرمایه گستران، از اصفهان، غلامرضا گلی با بیان اینکه صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج با پوشش ۱۰۷ نوع بیماری در بیمه سلامت با هدف حمایت از هموطنان عزیز و کمک به کم کردن هزینه های درمان آنان تشکیل شده است اظهار داشت: در همین راستا نیز تا کنون در استان اصفهان بیش از نود و سه هزار نفر در صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج بیمه سلامت استان اصفهان نشان دار شده اند که از ابتدای سال جاری تاکنون نیز بیش از دو هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال هزینه بیماران خاص و صعب العلاج در استان پرداخت شده است.
وی در ادامه با بیان اینکه تعداد بیماران صعب العلاج و خاص که در شهرستان خمینی شهر شناسایی و عضو این صندوق شده اند که تا آذر ماه سال جاری چهار هزار و ۴۰۰ نفر هستند که برای ۸۳ مورد بیمار تاکنون در شهرستان مبلغ ۱۰ میلیارد و ۶۹۷ میلیون و ۱۲۳ هزار ریال هزینه درخواست شده است.
داروهای در تعهد صندوق صعب العلاج و خاص
رئیس اداره بیمه سلامت شهرستان خمینی شهر در ادامه گفت: داروهای در تعهد صندوق صعب العلاج و خاص شامل ۱۷ قلم دارو برای بیماران متابولیک، ۵ قلم دارو برای بیماران «SMA»، برای بیماران سیتیک فیبروزیس ۶ مورد، ۲۰ قلم دارو برای بیماران دیابتی، پنج مورد برای بیماران سرطانی، یک قلم دارو برای بیماران هپاتیت C و ۱۳ مورد برای بیماران قلبی، عروقی و پرفشار خونی است.
گلی ادامه داد: همچنین با تصویب صندوق حمایت از بیماران خاص و سخت درمان در مجلس یازدهم، برای اولین بار درمان ۱۴ نوع بیماری خاص و صعب العلاج در بیمارستانهای دولتی رایگان شده است.
وی افزود: این ۱۴ بیماری شامل انواع سرطانها، سکته مغزی، بیماریهای مزمن روانپزشکی، دیالیز خونی، دیالیز صفاقی، بیماری مولتیپل اسکلروزیس (MS)، پرفشاری خون ریوی اولیه، تالاسمی، هموفیلی، بال پروانهای (Eb)، سیستیک فیبروزیس (CF)، موکوپلی ساکاریدوزیس (MPS)، اوتیسم و بیماریهای متابولیک ارثی می شود.
رئیس اداره بیمه سلامت شهرستان خمینی شهر در ادامه با بیان اینکه همچنین بیماران دیابتی و قلبی نیز در قالب این طرح تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند، خاطر نشان کرد: بیمه شدگان برای بهره مندی از این حمایت، باید در سامانه های بیمه سلامت به عنوان بیمار سخت درمان نشاندار شده باشند.
وی در ادامه نیز به خدمات بیمه سلامت در راستای اجرای حمایت از قانون خانوده و جوانی جمعیت اشاره کرد و گفت: در همین راستا و برای کمک به فرزند آوری و تامین هزینه های خانواده هایی که با مشکل ناباروری مواجه هستند بیمه سلامت ۲۸ قلم از تجهیزات دارویی، ۵۶ کد خدمت آزمایشگاهی، ۶۳ قلم داروی تخصصی، ۲۰ خدمت جراحی، چهار خدمت فوق تخصصی ناباروری و هفت خدمت تصویر برداری پزشکی را برای افراد تحت پوشش این بیمه در قالب این طرح قرار داده است.
۴۶
منبع خبر : خبر آنلاین