اخبار استان ها

تداوم بارش باران و برف در گیلان / بیشترین بارندگی با ۱۳۳ میلی‌متر در املش به ثبت رسید

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از گیلان، سید محمدتقی سدیدی امشب _شنبه دوم فروردین_ اظهار کرد: امروز آسمان گیلان ابری و مه‌آلود بود و در بیشتر مناطق استان، بارش باران را شاهد بودیم.

وی با بیان اینکه بر اساس هشدار سطح نارنجی صادر شده، بارش‌ها در بعضی نقاط گیلان شدید و قابل ملاحظه بود و باعث آب‌گرفتگی و سیلاب در بعضی از مناطق استان شد، افزود: از ابتدای ورود سامانه بارشی در اواخر وقت چهارشنبه هفته گذشته تاکنون، بیشترین بارش‌ها در املش با ۱۳۳ میلی‌متر و در شهر رشت ۶۶ میلی‌متر ثبت شده است.

کارشناس هواشناسی گیلان عنوان کرد: همان طور که انتظار داشتیم طی ۲۴ ساعت گذشته در ارتفاعات استان بارش برف را شاهد بودیم و از جمله این مناطق می‌توان به محورهای اسالم به خلخال و پونل به خلخال اشاره کرد.

سدیدی گفت: امروز هوای سردی را در گیلان سپری کردیم به نحوی که اسب‌وونی با دمای صفر درجه سانتی‌گراد سردترین و فومن با دمای ۱۴ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین نقاط گیلان بودند و دمای رشت به ۱۳ درجه سانتی‌گراد رسید.

کارشناس هواشناسی گیلان خاطرنشان کرد: نقشه‌ها و اطلاعات هواشناسی نشان‌دهنده تداوم فعالیت سامانه بارشی تا روز سه‌شنبه در استان است و طی این مدت ابرناکی و مه‌آلود شدن هوا، بارش باران، وزش باد، مناطق مستعد احتمال وقوع رعدوبرق و بارش تگرگ و در ارتفاعات استان بارش برف و یا مخلوط برف و باران پیش‌بینی می‌شود.

سدیدی با بیان اینکه توده هوای سرد تا روز سه‌شنبه در گیلان ماندگار است، گفت: طی روزهای آینده، بارش‌های احتمالی در بعضی از نقاط استان می‌تواند شدید و قابل ملاحظه باشد و این شرایط باعث آب‌گرفتگی و بالا آمدن سطح آب رودخانه و لغزندگی سطح جاده‌ها و کاهش دید افقی در مناطق مختلف شود، بنابراین به رانندگان توصیه می‌کنیم در ترددهای جاده‌ای احتیاط لازم را داشته باشند و شهروندان و مسافران از توقف، استقرار و برپایی چادرهای مسافرتی در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها پرهیز کنند.

وی افزود: بر اساس خروجی مدل‌های هواشناسی، سامانه بارشی از اواخر وقت سه‌شنبه به تدریج تضعیف و از گیلان خارج می‌شود و از روز چهارشنبه تا پایان هفته شرایط جوی تقریباً پایدار و آسمانی صاف تا نیمه‌ابری و افزایش نسبی دما در استان پیش‌بینی می‌شود.

کارشناس هواشناسی گیلان اضافه کرد: دریای خزر تا صبح روز سه‌شنبه همچنان مواج است و ارتفاع موج تا ۱۴۰ سانتی‌متر می‌رسد و شرایط برای فعالیت‌های دریایی نامناسب خواهد بود.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا