اخبار استان ها

تداوم بارندگی در آذربایجان شرقی تا هفته آینده

محمد امیدفر در گفتگویی در آذربایجان شرقی با بیان این مطلب اظهار کرد: بررسی نقشه‌های هواشناسی نشان دهنده عبور متناوب امواج کم دامنه تر از میانی جو از استان است که بر این اساس، افزایش ابر، وزش باد گاهی به نسبت شدید و در برخی نواحی رگبار باران و رعد و برق به ویژه روز شنبه و دوشنبه هفته آینده و در نواحی مستعد بارش تگرگ پیش بینی می‌شود که در این رابطه هشدار سطح زرد شماره ۱۵ صادر شده است.

وی افزود: روزهای سه شنبه و چهارشنبه هفته جاری شاهد بارش رحمت الهی در نقاط مختلف استان بودیم که بیشترین بارش در کلیبر به میزان ۳۰ میلیمتر و هوارند با ۲۹ میلیمتر ثبت شد.

رئیس اداره پیش‌بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی ادامه داد: هشدار زرد هواشناسی تا روز شنبه ادامه دارد اما بر اساس پیش بینی‌ها در روز شنبه نیز بارش باران را در نقاط مختلف استان خواهیم داشت.

امیدفر در خصوص وضعیت دمایی استان نیز گفت: دماهای شهرهای مختلف استان از امروز تا فردا به صورت نسبی افزایش یافته و در روز شنبه کاهش می‌یابد اما پس از آن و تا پایان هفته شاهد افزایش دما خواهیم بود.

وی اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ورزقان با پنج درجه بالای صفر خنک‌ترین و جلفا با ۲۷ درجه بالای صفر گرم‌ترین شهرهای استان بودند.

وی افزود: دمای هوای تبریز در ۲۴ ساعت گذشته، حداکثر ۲۴ درجه و حداقل ۱۳ درجه بود.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا