تسهیلات و بستههای حمایتی از صنایع، راهکار دولت برای جبران خسارت ناترازی انرژی
وی افزود: تصمیمات اولیه برخی مدیران کشور این بود که برق و گاز صنایع قطع شود که پس از تبادل نظرهای فراوان به شرایط فعلی رسیدیم، باید در ازای این قطع برق و گاز صنایع، یک بسته حمایتی به واحدهای تولیدی پرداخت شود که این موضوع نیز برای سال اول است که اجرایی میشود و نمایشی هم نیست و بهطور کامل هدف از اجرای این بسته حمایتی، جلوگیری از وارد شدن ضربه بیشتر به صنایع است.
وزیر صمت ادامه داد: صنعت از دیدگاه رئیس دولت چهاردهم در اولویت قرار دارد و سعی کردهایم با تسهیلات و بستههای حمایتی از صنایع تا حد امکان حمایت شود تا واحدهای تولیدی ضربه بیشتری از ناترازی انرژی، متحمل نشوند.
اتابک گفت: السی داخلی فعال شده است، در حال حاضر بسیاری از مسائل و مشکلاتی که فعالان اقتصادی در بورس با آن درگیر هستند، وزارت صمت نیز با آن درگیر است، اما مشکلات بورس، خارج از وزارت صمت است و در این زمینه نشستهای متعددی برگزار و در این زمینه بحثهای جدی شد و با مسئولان مربوطه پیگیریهای لازم به عمل آمد.
وی با بیان اینکه نشستهای متعددی در سطح کشور با فعالان اقتصادی برقرار شد و بسیاری از مسائل در این نشستها مطرح و خوشبختانه تصمیمات خوبی نیز گرفته شده است، خاطرنشان کرد: در دولت چهاردهم قراردادهای اوراسیا را قطعی کردیم و با ازبکستان، پاکستان و توافقات لازم در زمینههای مختلف با این کشورها انجام شد.
وزیر صمت با تاکید بر اینکه حقوق دولتی معادن باید دریافت شود تا مناطقی که معادن در آن قرار دارد از این منابع استفاده کنند، تصریح کرد: آلودگی شهر اردکان غیرقابل کتمان است و باید تصمیماتی در این زمینه اخذ شود تا آلودگی شهر اردکان کاهش پیدا کند، در این زمینه باید تصمیمات مناسبی اتخاذ و مانع از ایجاد واحدهایی شد که باعث افزایش آلایندگی در این منطقه میشود.
منبع خبر : ایمنا