اخبار استان ها

تشکیل کارگروه ویژه برای تعیین تکلیف وسایل نقلیه رسوبی در کرمانشاه

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از کرمانشاه، حمیدرضا کریمی امروز _یکشنبه یازدهم خرداد_ در دومین جلسه تخصصی بررسی وضعیت وسایل نقلیه توقیفی از آغاز به‌کار کارگروهی تخصصی با حضور نمایندگان پلیس راهور، پلیس آگاهی، پلیس پیشگیری، معاونت پایش و توسعه منابع فرماندهی انتظامی و دیگر بخش‌های مرتبط خبر داد و اظهار کرد: این کارگروه با هدف یکسان‌سازی آمار، اطلاع‌رسانی عمومی و تسریع در تعیین تکلیف وسایل نقلیه رسوبی در پارکینگ‌های سطح استان تشکیل شده است.

وی با اشاره به استمرار این جلسات طی دو سال گذشته افزود: این اقدامات در راستای اجرای بخشنامه ریاست قوه قضائیه صورت می‌گیرد و از جمله تدابیر مهم، الزام ثبت کامل اطلاعات وسایل نقلیه توقیفی به‌ویژه فیلدهای مرتبط با دستورات قضائی، پیش از انتقال آن‌ها به پارکینگ‌ها است.

دادستان کرمانشاه بر لزوم نظارت دقیق بازرسی انتظامی برای پیشگیری از بروز مشکلات مشابه در آینده تأکید کرد و گفت: این هماهنگی‌ها گامی مؤثر در بهبود فرایندهای قضائی و انتظامی در حوزه توقیف وسایل نقلیه خواهد بود.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا