تشکیل کمیته ویژه برای پیگیری سامانه گرمسیری
به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران، منوچهر حبیبی شامگاه _ پنجشنبه پانزدهم آذر _ در راستای سلسله جلسات بررسی وضعیت زیرساختهای استان در دیدار با مرتضی حسنآبادی مدیرعامل و معاونین شرکت آب منطقه استان که با حضور طهماسب نجفی معاون عمرانی استاندار برگزار شد، به تشریح اولویتهای استان در این حوزه پرداخت و اظهار کرد: یکی از اولویتهای برنامهای که در هیئت دولت ارائه دادم، موضوع مهار آبهای مرزی بود که مورد اقبال وزیر نیرو و وزیر جهاد کشاورزی قرار گرفت.
وی افزود: خوشبختانه مطالعات خوبی در حوزه مهار آبهای مرزی انجام شده و برنامهها و نقشه راه در این حوزه کاملاً مشخص است و باید با شتاب مناسب عملیاتی شوند.
استاندار کرمانشاه تاکید کرد: موضوع مهار آبهای مرزی یکی از اولویتهای مورد تأکید در برنامه هفتم توسعه است و جزو سیاستها، رویکردها و اولویتهای دولت نیز است.
وی با اشاره به اینکه بخش عمدهای از آبهای مرزی در استان کرمانشاه واقع شدهاند، در ادامه تاکید کرد: تکمیل طرح این حوزه به رونق اقتصادی کرمانشاه کمک میکند و پیگیریهایی مرتبط با این حوزه در سطح وزارتخانه، هیأت دولت و مجلس شورای اسلامی باید با سرعت و جدیت لازم دنبال شود.
حبیبی در ادامه سخنانش طرح گرمسیری را اولویت مهم استان در حوزه کشاورزی معرفی کرد و گفت: در حوزه طرح گرمسیری یک کار عظیم صورت گرفته و بسترها برای تداوم این طرح فراهم است و باید با تلاش برای تکمیل این طرح، شیرینی آن را به مردم بچشانیم.
وی در ادامه از تشکیل کمیته ویژه پیگیری و تکمیل طرح سامانه گرمسیری با مسئولیت معاونت عمرانی خبر داد و گفت: این کمیته با حضور دستگاههایی مانند جهاد کشاورزی، محیط زیست، آب منطقهای و دیگر دستگاههای مرتبط تشکیل میشود و بستر هماهنگیها و همگراییهای لازم میان دستگاههای مختلف را فراهم میکند.
استاندار کرمانشاه به پروژه احداث سد هواسان اشاره کرد و گفت: این سد با ۱۸۰ میلیون متر مکعب ظرفیت، دومین سد بزرگ استان خواهد بود و خوشبختانه مطالعات آن به انجام شده و دارای ردیف بودجه و پیمانکار است.
وی ادامه داد: احداث سد هواسان و تکمیل دیگر سدهای نیمه تمام استان را به عنوان یک اولویت دنبال میکنیم.
حبیبی پساب را یک ظرفیت بسیار خوب برای تأمین آب مورد نیاز صنایع بزرگ و آب بر استان توصیف کرد و گفت: بسیاری از صنایع بزرگ و آب بر در دیگر استانها با مشارکت در طرحهای احداث تصفیهخانه، از پساب به عنوان یک منبع پایدار برای تأمین نیازهای خود استفاده میکنند و این تجربه موفق در استان ما هم میتواند اجرایی شود و آن را با جدیت دنبال خواهیم کرد.
منبع خبر : ایمنا