اخبار استان ها

تصفیه‌خانه فاضلاب ۸ هزار متر مکعبی جوانرود وارد مدار می‌شود

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از کرمانشاه، منوچهر حبیبی، استاندار کرمانشاه امروز _پنجشنبه نهم اسفند_ در ادامه سفر به شهرستان جوانرود، از طرح ایجاد تأسیسات فاضلاب این شهر بازدید کرد.

در این بازدید، رضا داودی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه، در جمع خبرنگاران درباره پیشرفت این پروژه توضیح داد.

رضا داودی مدیرعامل شرکت آبفا استان کرمانشاه اظهار کرد: طرح تصفیه‌خانه فاضلاب شهر جوانرود شامل مؤلفه‌های مختلفی از جمله تصفیه‌خانه، ایستگاه پمپاژ، شبکه جمع‌آوری و خطوط انتقال است.

وی افزود: این پروژه پیشرفت بسیار خوبی داشته و به طور کلی حدود ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است. به‌ویژه شبکه جمع‌آوری بیش از ۷۵ درصد پیشرفت داشته و تصفیه‌خانه فاضلاب نیز که در محل بازدید حضور داشتند، ۹۳۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. بخش فرآیندی تصفیه‌خانه آماده بهره‌برداری است و تنها بخش‌های محوطه‌سازی باقی مانده که در حال انجام است.

مدیرعامل شرکت آبفا استان کرمانشاه ادامه داد: تصفیه‌خانه فاضلاب جوانرود پیش‌بینی می‌شود در اوایل سال آینده یا در روزهای پایانی سال جاری وارد مدار بهره‌برداری شود.

وی افزود: ظرفیت تصفیه‌خانه جوانرود ۸ هزار متر مکعب در شبانه‌روز است و برای جمعیتی حدود ۵۲ هزار نفر طراحی شده است. این پروژه نقش مهمی در بهبود شرایط زیست‌محیطی و بهداشتی خواهد داشت و پتانسیل استفاده از پساب خروجی آن برای کشاورزی و صنعت نیز فراهم خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آبفا استان کرمانشاه همچنین، اظهار کرد: این تصفیه‌خانه از سیستم پیشرفته هوادهی ممتد و لجن فعال استفاده می‌کند که یکی از پیشرفته‌ترین سیستم‌ها در دنیاست و قابلیت حذف نیتروژن، فسفر و مواد کربنی را به‌طور کامل دارد.

وی همچنین اشاره کرد که تصفیه‌خانه‌های ثلاث باباجانی، روانسر و پاوه نیز در دست اجرا و پیشرفت هستند و با بهره‌برداری از این تصفیه‌خانه‌ها، منطقه اورامانات به یکی از برخوردارترین مناطق استان کرمانشاه از نظر سیستم‌های تصفیه فاضلاب تبدیل خواهد شد.

داودی در پایان گفت: اعتبار پروژه‌های تصفیه‌خانه‌ها عمدتاً از منابع مصوب سفر مقام معظم رهبری تأمین شده و اخیراً نیز اعتبار مناسبی برای تکمیل پروژه‌ها اختصاص یافته است. از جمله برای تصفیه‌خانه‌های شهر جوانرود و پاوه، اعتباراتی در نظر گرفته شده که به‌زودی در اختیار شرکت آب و فاضلاب قرار خواهد گرفت.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا