اخبار استان ها

تفویض اختیار تا مدت سرپرستی شهردار جدید گرگان است

محمدرضا عجم در گفتگویی در گلستان اظهار کرد: در دویست‌وهشتادونهمین جلسه شورای اسلامی شهر گرگان واگذاری تفویض اختیار به شهردار جدید گرگان انجام شد.

وی با بیان اینکه شهردار قبلی چندین ماه از تفویض اختیار برخوردار نبود، افزود: در این جلسه، تقاضای تفویض اختیار سرپرست جدید شهرداری بررسی شد و اعضای شورا با چند رویکرد اختیارات را به شهردار جدید واگذار کردند.

سخنگوی شورای اسلامی شهر گرگان با تاکید بر اینکه تفویض اختیار به شهردار جدید تا مدت سرپرستی ایشان خواهد بود، گفت: بعد از پایان دوره سرپرستی به طور طبیعی تقاضای جدیدی باید صورت بگیرد.

وی ادامه داد: دوران سرپرستی مجید طاهری، زمان خوبی است و تیم مدیریتی شهردار جدید می‌توانند از تفویض اختیارات برخوردار شده و توان مدیریت خودشان را در اداره شهر نشان دهند.

عجم خاطرنشان کرد: اعتقاد اعضای شورا بر این است که شهرداری مرکز باید در سطح مدیریت متمرکز، نظارت اداری و عالی را داشته باشد و از طرفی مدیران مناطق بتوانند تفویض اختیار را گرفته و به برنامه‌های خودشان بپردازند.

وی با اشاره به تفویض اختیار به سازمان‌های مربوط به شهرداری افزود: از آنجایی که سازمان‌های مربوطه دارای اساس‌نامه هستند، باید اساس‌نامه سازمان‌ها به تأیید کامل اعضای شورای اسلامی شهر برسد و پس از تأیید اساس‌نامه از تفویض اختیار برخوردار می‌شود.

سخنگوی شورای اسلامی شهر گرگان در توضیح تفویض اختیار برای اعتبارات عمرانی شهر گفت: تا سقف یکصد میلیارد ریال به شهرداری در بخش عمرانی تفویض اختیار داده شد، همچنین برای اجرای پروژه‌های عمرانی تا سقف ۲۰۰ میلیارد ریال به صورت امانی تفویض داده شد.

وی تصریح کرد: در خصوص اجرای نهضت آسفالت نیز تا سقف ۲۰۰ میلیارد ریال تفویض داده شد و همچنین در ارتباط با جابه‌جایی حساب‌ها از حسابی به حساب دیگر تا پایان سرپرستی مجید طاهری تا مبلغ ۳۰۰ میلیارد ریال تفویض داده شد.

عجم در درباره تفویض اختیارات پرداخت هدایا شهرداری به شهروندان گفت: تا سقف ۵۰ میلیارد ریال تفویض داده شد، همچنین در خصوص استرداد وجوه و عوارض ناشی از اشتباه در محاسبات یا اسناد درآمد هزینه تا سقف پنج میلیارد ریال اختیارات به شهردار جدید تفویض شد.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا