به گزارش سرمایه گستران از روابط عمومی موسسه تنظیم و نشر آثار امام (س)، محمدرضا رفیعی در گفتوگو با ستاد رسانه ای دومین جشنواره نمایشنامه نویسی و تئاتر روح الله اظهار کرد: جشنواره تئاتر روحالله شامل سه بخش تئاتر صحنهای، خیابانی و بخش غیررقابتی تئاتر کودک و نوجوان است که پیشازاین، آخرینمهلت ارسال آثار در این سه بخش، یکم مهرماه و در نوبتی دیگر، ۱۵ مهر ماه اعلامشده بود اما تقاضای بسیار شرکت کنندگان ما را برآن داشت که این تاریخ را تا ۳۰ مهر ماه تمدید کنیم.
وی افزود: با توجه به اینکه جشنواره، یک جشنواره موضوعی است و برای پیدا کردن سوژه آن، حتماً باید تحقیقاتی انجام شود این درخواست برای دومین بار پذیرفته شده اما بعد از این دیگر تمدید نخواهد شد.
دبیر اجرایی دومین جشنواره تئاتر و نمایشنامهنویسی روحالله در خصوص برگزاری کارگاههای نمایشنامهنویسی در حاشیه برگزاری این جشنواره گفت: روز جمعه ۲۰ مهر ماه، از ساعت ۹ صبح تا ۱۹، سومین کارگاه از “ایده تا متن” با حضور دکتر نصرالله قادری در نگارستان امام خمینی برپا شد و طی آن، طرحهایی که شرکتکنندگان در این مدت نوشته بودند و توسط استاد تصحیح شد، در گام نهایی این نوشته ها به نمایشنامه تبدیل می شوند.
رفیعی ادامه داد: شورای سیاست گذاری جشنواره در نظر دارد از اساتید دیگر نیز برای آموزش نمایشنامه نویسی به علاقمندان دعوت کند و این کارگاه های آموزشی را تدوام ببخشد.
به گزارش ستاد رسانه ای دومین جشنواره نمایشنامه نویسی و تئاتر روح، این جشنواره به همت موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) بهمنماه سال ۱۳۹۷ در اصفهان برگزار میشود.
**شخصیت امام (ره) هنوز بهخوبی برای جهانیان شناخته شده نیست
استاد برجسته فیلمنامهنویسی کشور گفت: بسیاری از ابعاد شخصیتی بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران هنوز برای مردم شناخته شده نیست.
به گزارش روابط عمومی موسسه تنظیم و نشر آثار امام (س)، سومین کارگاه فیلمنامهنویسی دومین جشنواره نمایشنامهنویسی و تئاتر روح الله با حضور استاد برجسته نمایشنامهنویسی کشور در نگارستان امام خمینی (س) برگزار و با استقبال هنرمندان مواجه شد.
نصرالله قادری، به زندگی پرفراز و نشیب امام (ره) اشاره کرد و اظهار داشت: نگاه امام خمینی (ره) به اشرافیت میتوان سرلوحه امور امروز ما باشد. امام آزادی را برای ما معنا کرد و نباید از اندیشههای او دور شویم.
وی زبان هنرمند را عامل بیانی دانست که میتواند به زیباترین شیوه حقایق را بیان کند و افزود: شخصیت امام (ره) هنوز برای ما شناخته شده نیست، بسیاری از ابعاد شخصیتی بنیانگذار انقلاب مغفول مانده است و باید در پی کشف آن بوده و با زبان هنر آن را عرضه کنیم.
استاد فیلمنامهنویسی این کارگاه ذهن خلاق را عامل برونرفت نویسندگان از درگیریهای داستانی معرفی کرد و گفت: باید به دوران کودکی خود نگاهی بیندازیم تا با موضوع خلاقیت آشتی کنیم، ذهن خلاق کودکان داستانپردازی را با خود به همراه دارد و ما باید این هدیه الهی را باز بیاموزیم.
وی در ادامه گفت: مفاهیم زیبا بشری از طریق داستان انتقال پیدا می کند و خداوند در کتابهای آسمانی مفاهیم مهم را به زبان داستان بیان نموده است و داستانپرداز بی بدیل حقیقت خداوند متعال است.
قادری ضعف دنیای امروز فیلمنامه نویسی و نمایشنامهنویسی را داستانپردازی دانست و اظهار داشت: بازی کردن به ما قواعد داستاننویسی را میآموزد. تلاش در راه معرفی شخصیت اسطوره ایران میتواند راهگشایی برای آیندگان باشد.