اخبار استان ها

توسعه استاندارد در مرز باشماق مریوان در دستور کار است

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از کردستان، مجید جوانمرد، امروز _سه‌شنبه سی‌ام بهمن_ در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل استاندارد استان کردستان که در سنندج برگزار شد، اظهار کرد: استان کردستان دارای ظرفیت‌های بسیاری در بخش‌های کشاورزی، معادن و تجارت است که استاندارد باید به این حوزه‌ها ورود کند.

وی افزود: اداره استاندارد باید با واحدهای تولیدی استان تعامل لازم را داشته باشد و ارتباط خود را با آن‌ها تقویت کند.

رئیس پژوهشگاه سازمان ملی استاندارد خاطرنشان کرد: تمرکز زدایی یکی از برنامه‌های در دستور کار سازمان بوده که در دوره جدید این سازمان در حال شکل‌گیری است.

جوانمرد تاکید کرد: تدوین استاندارد باید در راستای امنیت، سلامت و رفاه جامعه باشد که این امر را در سازمان استاندارد در دستور کار داریم.

وی به تقویت آزمایشگاه‌های استاندارد استان نیز به عنوان یکی دیگر از برنامه‌های در دستور کار اشاره و اضافه کرد: در این راستا باید آزمایشگاه‌های بخش خصوصی را نیز حمایت کنیم اگرچه محدودیت‌هایی را هم در این زمینه داریم.

رئیس پژوهشگاه سازمان ملی استاندارد از توسعه فعالیت‌های استاندارد در مرز باشماق نیز به عنوان یکی دیگر از برنامه‌های سازمان استاندارد نام برد و ادامه داد: واگذاری بخشی از فعالیت‌ها به بخش خصوصی نیز در استان باید صورت بگیرد اما نظارت لازم بر آن‌ها انجام شود.

جوانمرد تاکید کرد: باید این نگاه را در شرکت‌های خصوصی و واحدهای تولیدی استان کردستان ایجاد کرد که استاندارد علیه آن‌ها نیست و همراه و کمک کار آن‌ها است.

وی با اشاره به اینکه در مجموعه استاندارد بهترین نیروها مشغول به فعالیت هستند، گفت: حقوق فعلی شایسته این کارکنان نیست که نگاه ویژه‌ای به این بحث داریم و تلاش می‌کنیم وضعیت حقوقی پرسنل بهتر شود.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا