توسعه استفاده از ناوگان برقی در حمل و نقل عمومی شهر قم

علی نیک در گفتگویی در قم اظهار کرد: بودجه مصوب سازمان اتوبوسرانی در سال ۱۴۰۳ مبلغ ۲۷۰ میلیارد تومان بود که در اصلاحیه به ۲۹۱ میلیارد تومان افزایش یافت. با تلاش همکاران، بیش از ۹۰ درصد این بودجه محقق شده، البته رقم دقیق تحقق بودجه پس از بستن حسابها در پایان فروردین مشخص خواهد شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به پیشرفتهای صورت گرفته در ناوگان اتوبوسرانی اشاره کرد و افزود: در سال گذشته، دو راهکار اصلی برای ارتقای ناوگان شامل بازسازی اساسی اتوبوسهای موجود و خرید ناوگان جدید را در نظر گرفتیم.
مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قم اظهار کرد: در این راستا، ۳۰ دستگاه اتوبوس به صورت کامل بازسازی شدند که ۱۲ دستگاه در ابتدای سال و ۱۶ دستگاه در پایان سال ۱۴۰۳ به بهرهبرداری رسیدند. بازسازی این خودروها با استانداردهای ایمنی انجام شده و کاربران نیز از کیفیت آنها رضایت دارند.
ورود اتوبوسهای برقی به ناوگان حملونقل عمومی قم
نیک از خرید ۱۰ دستگاه اتوبوس دیزل بنز آتروس و همچنین عقد قرارداد خرید ۲۰ دستگاه اتوبوس برقی خبر داد و گفت: از این تعداد، ۵ دستگاه اتوبوس برقی تا پایان سال گذشته وارد چرخه حملونقل شدند و برنامهریزی کردهایم ۱۵ دستگاه باقیمانده را در سال جاری به ناوگان اضافه کنیم.
وی با تأکید بر اهمیت حرکت به سمت استفاده از وسایل نقلیه پاک، خاطرنشان کرد: تکنولوژی جهانی به سمت خودروهای دوستدار محیط زیست پیش میرود و ما نیز باید از این تحولات عقب نمانیم.
مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قم تصریح کرد: گرچه هزینه خرید اتوبوسهای برقی دو برابر نمونههای دیزلی است، اما هزینههای عملیاتی و نگهداری آنها به مراتب کمتر است و تأثیر چشمگیری در کاهش آلودگی هوای شهر دارند.
منبع خبر : ایمنا