اخبار استان ها

توسعه همکاری خوزستان و قزوین در حوزه‌های مختلف

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران از خوزستان، سید محمدرضا موالی‌زاده در نشست با حضور جمعی از مسئولان استان‌های خوزستان و قزوین در استانداری خوزستان اظهار کرد: زمینه همکاری‌های مشترک بین دو استان فراهم است و امیدواریم همکاری‌های مشترک گسترش پیدا کند.

وی افزود: راهیان نور فرصت گرانبهایی است که نسل جوان را با حماسه و ایثارگری‌های رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس آشناتر کنیم.

استاندار خوزستان گفت: آموزه‌های دفاع مقدس بسیار ارزشمند هستند و از دل این ایثارهای حماسی که در طی هشت سال شکل گرفت، می‌توان همبستگی اجتماعی را تقویت و ترویج داد.

استاندار خوزستان با اشاره به برگزاری نشست خود با استاندار قزوین عنوان کرد: در این نشست موضوعات و مباحث مربوط به توسعه زیرساخت‌ها و حل مشکلات در موضوع راهیان نور مورد بررسی قرار گرفت.

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت با نگاه ویژه به راهیان نور

محمد نوذری، استاندار قزوین نیز در این نشست اظهار کرد: نگاه ما به راهیان نور در استان قزوین هم کمک و هم برای استفاده از این فرصت مهم برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت میان نسل جوان است.

وی افزود: ما امروز به معرفی هرچه بیشتر مجاهدت‌ها و ایثارگری‌های رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس به نسل جوان نیازمندیم و حرکت راهیان نور یکی از بهترین راهکارها در این زمینه است.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا