اخبار استان ها

توقیف نفتکش خارجی به اتهام حمل ۲ میلیون لیتر سوخت قاچاق در دریای عمان

به گزارش خبرگزاری سرمایه گستران و به نقل از روابط عمومی دادگستری هرمزگان، مجتبی قهرمانی اظهار کرد: در ادامه روند رصد و پایش تحرکات مشکوک به قاچاق سوخت در مرزهای آبی کشور در پهنه دریای عمان، ضابطان پس از بازرسی یک فروند کشتی نفتکش خارجی به دلیل نقص مدارک قانونی مربوط به محموله این شناور، نسبت به توقیف آن به اتهام حمل دو میلیون لیتر سوخت قاچاق اقدام کردند.

وی افزود: با گزارش ضابطان، پرونده‌ای در این خصوص در دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان جاسک تشکیل شده و روند رسیدگی قضائی به اتهامات مطرح شده ادامه دارد.

رئیس‌کل دادگستری هرمزگان همچنین یادآور شد: ۱۷ متهم شامل کاپیتان و خدمه این کشتی نفتکش خارجی نیز برای تکمیل روند تحقیقات و سیر مراحل قانونی در بازداشت به سر می‌برند.

توقیف نفتکش خارجی به اتهام حمل ۲ میلیون لیتر سوخت قاچاق در دریای عمان

وی خاطرنشان کرد: جمع‌آوری مستندات برای تخمین دقیق حجم محموله سوخت این کشتی نفتکش، نمونه برداری و آزمایشات مربوط به آن و استعلامات مربوط به صحت‌سنجی مدارک شناور توقیف شده در حال انجام است و نتایج رسیدگی به اتهامات نفتکش یادشده در مرجع قضائی به زودی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

منبع خبر : ایمنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا